UT2004 Installation problem.

Discussion in 'Mac and PC Games' started by Soulstorm, Oct 17, 2008.

  1. macrumors 68000

    Soulstorm

    Joined:
    Feb 1, 2005
    #1
    I have UT2004 and I recently have a will to play it, after so much time... I am trying to install it on my Intel iMac and then applying the universal binary patch.

    But I did something stupid during installation. While the installation was in the middle, I accidentally opened the patch, so the patch was applied before the game was installed completely!

    I threw the corrupted UT2004 into the trash, and installed a fresh copy of it. The patch will not apply, saying that it is already applied! I can't play the game, since the patch will not be applied, and the game is for PPC only.

    Are there any files I must additionally delete in order to make the system understand that I haven't UT2004 patch applied? Please help me...
     
  2. macrumors 601

    eXan

    Joined:
    Jan 10, 2005
    Location:
    Russia
    #2
    Delete the Unreal Tournament 2004 folder in home->Library->Application Support.

    Hope this works :)
     
  3. macrumors 6502a

    SHADO

    Joined:
    Aug 14, 2008
    Location:
    Beach
    #3
    Yea I would use app zapper or something of that nature to get rid of it completely. Otherwise, ur gonna hafta search for the UT2004 folder in Library-->Preferences and Library-->application support and maybe a coupla other spots. But delete the 2 library files and try it again and it should work.
     
  4. thread starter macrumors 68000

    Soulstorm

    Joined:
    Feb 1, 2005
    #4
    I tried all suggestions, but nothing seemed to work... The patcher thinks I am already patched up. Any other ideas?
     
  5. macrumors 6502a

    SHADO

    Joined:
    Aug 14, 2008
    Location:
    Beach
    #5
    So you used AppZapper to delete it and then re-installed it and patched it? If this is the case, then im fresh out of ideas. But I run UT2004 on my White Macbook 2.4GHz 2GB RAM and it runs fine. I actually didn't even know they made a Universal patch :) Did you try running it w/out the patch? If so, what happened?
     

Share This Page