Verizon DSL

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by JohnEZ, Feb 12, 2006.

  1. JohnEZ macrumors member

    Joined:
    Aug 14, 2005
    #1
    Hi all,

    I'm stuck in the dark ages when it comes to internet. My parents have not seen the light, and really don't care--they don't use the computer anyway.

    But at any rate, I'm trying to show them how it can be inexpensive by having them look at Verizon's $14.95/month DSL package. Now on their system requirements page, it says compatible with Mac OS X 10.1-10.2. Now this may sound dumb... but does this mean they're entirely excluding Mac users with 10.3 and 10.4? Anyone have it running...?

    Thanks,
    John
     
  2. iMeowbot macrumors G3

    iMeowbot

    Joined:
    Aug 30, 2003
    #2
    Verizon DSL will work with any operating system. The only part that can be a pain is the initial account setup, but you can cheat and do that with a regular browser if your machine doesn't run their install software.
     
  3. SmurfBoxMasta macrumors 65816

    SmurfBoxMasta

    Joined:
    Nov 24, 2005
    Location:
    I'm only really here at night.
    #3
    if it'll work in 10.2, it'll work in 10.4 :)

    just DONT let any 'rizon techno-boobs fool with your mac.....

    connect everything, go to the newtork prefs, choose configure w/DHCP, clik on "apply now" and be happy !
     
  4. amacgenius macrumors 68000

    amacgenius

    Joined:
    Aug 3, 2005
    Location:
    Buffalo, NY
    #4
    I've been on Verizon DSL for over a year, and I started on Panther and am now running 10.4.4 so that answers your question, although as stated the account activation process was a slight bit confusing because they send you windows instructions, but we got it up and running (thanks to me).
     
  5. JohnEZ thread starter macrumors member

    Joined:
    Aug 14, 2005
    #5
    LOL Great, just what I was looking for. Maybe with some luck, I'll convince the parents now.

    Thanks again!
    -John
     
  6. grapes911 Moderator emeritus

    grapes911

    Joined:
    Jul 28, 2003
    Location:
    Citizens Bank Park
    #6
    Not necessarily. But it is true in this case.
     
  7. amacgenius macrumors 68000

    amacgenius

    Joined:
    Aug 3, 2005
    Location:
    Buffalo, NY
    #7
    I didn't have to do much to convince my parents, stepdad works for Verizon so we got a discount on it which made it cheaper and faster than (at the time) our AOL ;).
     
  8. JohnEZ thread starter macrumors member

    Joined:
    Aug 14, 2005
    #8
    LOL Well, my parents say it's because I'm bugging them. But with them, it's a Catch-22... they don't care enough to discuss it on their own, and when you try to get a converstaion going about it, they'll say "Shut up and stop bugging me." So either way, I lose... :rolleyes:

    -John
     
  9. Artful Dodger macrumors 68020

    Artful Dodger

    Joined:
    May 28, 2004
    Location:
    In a false sense of reality...My Mind!
    #9
    As amacgenius said, it is somewhat easy, I've had them for over a year now and not one problem with setup. I think with my new Intel iMac I made three clicks and I was done :)
    Good luck
     

Share This Page