Very strange iTunes Problem - All images in iTMS are broken

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by JasoC0, Jan 14, 2006.

  1. JasoC0 macrumors newbie

    Joined:
    Jan 14, 2006
    #1
    I am having a very annoying and strange problem with the iTunes music store. This picture pretty much describes it all: click here. EVERY image in the music store and anything related to the music store is broken. I have reinstalled iTunes twice. I have no firewall and I can connect to any internet site fine -- it is just iTunes that is having the problem.
     
  2. jimthorn macrumors 6502a

    jimthorn

    Joined:
    Apr 24, 2003
    Location:
    Huntington Beach, CA, USA
    #2
    I've only seen that when the internet connection slows way down. Or when there's a tremendous load on the iTMS, such as when iTunes for Windows was first released. The pictures loading time out before they have a chance to fully load, so you end up with those cute "broken link" images instead. Check your internet connection.
     
  3. JasoC0 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 14, 2006
    #3
    Trust me, there is nothing wrong with my internet connection. I am on 3 megabit cable and I am doing nothing that would stress it.
     
  4. JasoC0 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 14, 2006
    #4
    Also I should mention that iTunes is working fine on my PC -- it is just the Mac (G4 Sawtooth) that is having the problem. I am running OS 10.4.4.
     

Share This Page