Video Playback in ITunes

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by Eagle51389, Feb 21, 2007.

  1. Eagle51389 macrumors member

    Joined:
    Jan 24, 2007
    #1
    Hey everyone. I've been having problems playing back video in itunes every since 7.0 was released. I have the latest and greatest version of itunes and windows XP. When it plays back, i get sound, and thten a repeating set of 3-4 colors over and over again. (around 2 color changes per second.) How do i fix this?
     
  2. Krevnik macrumors 68030

    Krevnik

    Joined:
    Sep 8, 2003
    #2
    We need more information to help figure out what is going on... what is the file you are trying to play?
     
  3. Eagle51389 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jan 24, 2007
    #3
    The videos I have ripped are in Mpeg-4 with videodora. The videos purchased from itunes also do the same thing.
     
  4. Krevnik macrumors 68030

    Krevnik

    Joined:
    Sep 8, 2003
    #4
    I would try to uninstall Quicktime and reinstall the latest version.
     
  5. Eagle51389 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jan 24, 2007
    #5
    I completely redid quicktime as perscribed above, and I am still having the same problems. The videos themselves work on my 5g ipod and in VLC. I really don't know what the deal is.
     
  6. Krevnik macrumors 68030

    Krevnik

    Joined:
    Sep 8, 2003
    #6
    This one is a noodle scratcher, definitely. I would try the Apple.com discussion boards, might have better luck there.
     

Share This Page