Videos not buffering

Discussion in 'OS X Mountain Lion (10.8)' started by 76ShovelHead, Jan 19, 2013.

  1. macrumors 6502


    May 30, 2010
    I'm running the latest version of Mountain Lion 10.8.2.

    I've uninstalled and reinstalled Flash, reset safari, firefox, and opera, used OnyX to clean the system up and still when I go to play a video it starts to play and then buffers. Some videos I can click pause, wait a minute, then play but it will keep doing it throughout the video. Oddly enough, YouTube is the only site that doesn't do this.
  2. macrumors 68000

    James Craner

    Sep 13, 2002
    Bristol, UK
    Edit : Post removed as I misread, thought the problem was only in YouTube . I thought it was the YouTube HTML Trial issue.
  3. macrumors member

    Oct 18, 2007
    Same thing happening to me, for maybe 3 weeks now.
    Macbook Pro OS X 10.6.8 2.8 GHz Core i7 8GB 1067 MHz DDR3 NVIDIA GeForce GT 330M
  4. macrumors 6502

    Mar 31, 2012
    Me as well.

    Actually, it does it several times within the same video.

    I started looking for where to up the memory. But's not in ML.
  5. macrumors member

    Oct 18, 2007
    I have 455GB available on HD. SO its not memory for me there. maybe just internet speed has changed some how.
  6. macrumors 6502a

    Sep 13, 2009
    #6 - If your Down/Up speeds match what your paying for then I wouldn't worry.

    Do you have another computer to test video loading on?
  7. macrumors member

    Oct 18, 2007
    As the original Poster I have no problems with Youtube. just other sites with videos. Like Facebook, yahoo, fox news ect.
  8. macrumors member

    Oct 18, 2007
    just went to Disk Utility and did a Repair permission and that seems to work.
  9. macrumors 601

    Mr. Retrofire

    Mar 2, 2010
    Access permissions for files have nothing to do with videos on YT.

Share This Page