Visioneer OneTouch scanner problems.....

Discussion in 'Mac Accessories' started by sethypoo, Jun 24, 2005.

  1. sethypoo macrumors 68000

    Joined:
    Oct 8, 2003
    Location:
    Sacramento, CA, USA
    #1
    I've got an old Visioneer OneTouch 7600 USB scanner that I would like to get working on my iMac G5. Image Capture says that nothing is connected even when I have the scanner plugged in. Any advice?

    Thank you!
     
  2. sethypoo thread starter macrumors 68000

    Joined:
    Oct 8, 2003
    Location:
    Sacramento, CA, USA
  3. sethypoo thread starter macrumors 68000

    Joined:
    Oct 8, 2003
    Location:
    Sacramento, CA, USA
    #3
    I don't know if this makes a difference, but the scanner uses USB 1.1. It should be compatible, but I can't scan anything.
     
  4. skybolt macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 20, 2005
    Location:
    Nashville, TN, USA
    #4
    When I first went Mac, I had a Visioneer. Upon researching and calling support I was told that they did not support macs and never would. So, sounds like you need a new scanner. Sorry! :(
     
  5. emw macrumors G4

    emw

    Joined:
    Aug 2, 2004
    #5
    I've never been able to get my 7600 to work on the Mac either. There were rumors of workarounds, but I haven't found any that worked for me. Not that I looked real hard - perhaps using the driver for another device?

    Are you on 10.4.1?
     
  6. blodwyn macrumors 65816

    Joined:
    Jul 28, 2004
    Location:
    Portland, Oregon
    #6
    I think you are out of luck. I never got my 8900 to work, so I ended up buying a Canon Lide 35 scanner for arount $45. It's USB2 so it's quicker too.
     

Share This Page