Vista RC1 on Mac Pro?

Discussion in 'Mac Pro' started by Wintrmte, Sep 7, 2006.

  1. Wintrmte macrumors regular

    Joined:
    Aug 21, 2006
    Location:
    Idaho
  2. sirnh macrumors regular

    Joined:
    Aug 16, 2006
    #2
    I have tried Pre RC1 32-bit without any success. I am downloading RC1 now. I am not expecting any difference, though. The build is only a few days older. It fails after install, during the first real boot. It bluescreens loading the wd.sys driver.

    I am also downloading the 64 bit version to see if it is any different.

    By the way, I am installing the Ultimate edition. I don't know that it would make any difference though.
     
  3. kered22 macrumors 6502

    kered22

    Joined:
    May 26, 2006
    Location:
    Torrance, CA
    #3
  4. sirnh macrumors regular

    Joined:
    Aug 16, 2006
    #4
  5. kered22 macrumors 6502

    kered22

    Joined:
    May 26, 2006
    Location:
    Torrance, CA
    #5
    Ah good point. LOL Let us know how it goes please. :)
     
  6. aiongiant macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 8, 2006
    #6
    doesn't work i tried it...
    well it does install and all that
    but it says graphics card doesn't have enough resources to run properly
    so 8bit colors for everyone!

    dunno how to fix it tried everything i know but nothing
     
  7. kered22 macrumors 6502

    kered22

    Joined:
    May 26, 2006
    Location:
    Torrance, CA
    #7
    Oh goody. :D I demand at least an Imagewriter II and floppy drive on my MacPro if I'm getting that many colors. LOL
     

Share This Page