VPC 5 on OS 10.2 slow?

Discussion in 'Mac Help/Tips' started by evildead, Sep 10, 2002.

  1. evildead macrumors 65816

    evildead

    Joined:
    Jun 18, 2001
    Location:
    WestCost, USA
    #1
    Is it just me or does VPC 5 run slower on OS 10.2 than it did on 10.1? I have had a hell of a time working on VPC the last few days. Thats one of the few Apps I didn't test after I upgradded to 10.2

    anyone else have this problem? Anyone have word of an new build of VPC5?

    -evildead
     
  2. Chaszmyr macrumors 601

    Chaszmyr

    Joined:
    Aug 9, 2002
    #2
    No slower, but its always been slow.
    On a dual gigahertz powermac with x.2 it says i am running a 666mhz pentium class processor. (666 and pentium... symbolic? lol)
     
  3. evildead thread starter macrumors 65816

    evildead

    Joined:
    Jun 18, 2001
    Location:
    WestCost, USA
    #3
    its all ways been slow...

    But not this slow...

    did you do a clean install of OS 10.2? Did you re-install VPC clean after an update of OS 10.2?

    I have a 867 Quicksilver and I know that VPC was faster before I upgraded.

    Maybe I sould have done a clean install... I just didnt have the time to do it.

    -evildead
     
  4. shadowfax0 macrumors 6502

    Joined:
    May 2, 2002
    #4
    There's been some talk of a new upgrade to VPC 5 that will allow it to run faster in X.2, personally, I ran my copy with Win 95, and it seems about the same speed. I usually run my CAD program on it, but I didn't test that out this time, I'll give it a whirl and let you know.
     
  5. evildead thread starter macrumors 65816

    evildead

    Joined:
    Jun 18, 2001
    Location:
    WestCost, USA
    #5
    win2k

    I'm running Win2k SP2 on my VPC. I mostly use it to run Forte (JAVA dev from Sun)
     

Share This Page