Waiting For Upload problem

Discussion in 'iOS Programming' started by admanimal, Jul 21, 2008.

  1. macrumors 68040

    Joined:
    Apr 22, 2005
    #1
    Has anyone figured out a solution to the problem where a submitted application is stuck on Waiting For Upload even after the Application Loader said it was successful?

    I was trying to submit a new app today, but the website kept screwing up and wouldn't let me submit my app's binary correctly (but gave no actual error). So I used the App Loader and I had the problem I described above.

    I even went so far as to install XCode and all my certificates/provisions on a virgin laptop following Apple's instructions precisely and tried to submit that binary, again with no luck.
     
  2. macrumors 68000

    Littleodie914

    Joined:
    Jun 9, 2004
    Location:
    Rochester, NY
    #2
    Having the same problem. :mad:

    Did you ever find a fix?
     
  3. macrumors regular

    Joined:
    Jul 30, 2008
    #3
    Are you using firefox by any chance? I had the same problem and wanted to use the app loader, but for some reason whenever i try to download it from the itunes connect site, it'll only download 15mb, then claim the download is complete but corrupted. Anyhow, the website upload didn't work in firefox for me, but safari managed without a hitch. I'm guessing apple's servers are under heavy pressure :)
     
  4. macrumors 6502

    Joined:
    Jan 16, 2006
    Location:
    New York, NY
    #4
    I can't even log in to iTunes Connect today... so maybe they are having some issues today.
     
  5. thread starter macrumors 68040

    Joined:
    Apr 22, 2005
    #5
    I'm also unable to log in today.
     
  6. macrumors 68000

    Littleodie914

    Joined:
    Jun 9, 2004
    Location:
    Rochester, NY
  7. macrumors 6502

    Joined:
    Jan 16, 2006
    Location:
    New York, NY
  8. macrumors regular

    Joined:
    Nov 6, 2006
    #8
    How did you do this in the end? I just got a rejection message saying to re-upload, so I clicked the link then closed the window while I re-packaged and zipped... now when I go back to it the link is gone :confused:

    I've uploaded with the application loader but I'm still stuck on 'waiting for upload' even after it said it was successful...

    What a nightmare!

    -Ross
     
  9. macrumors 68000

    Littleodie914

    Joined:
    Jun 9, 2004
    Location:
    Rochester, NY
    #9
    Send an email to Apple's technical support. They made a change on the back end that allowed me to use a couple special App ID's that I had created prior to the change to the wildcard format.
     
  10. macrumors regular

    Joined:
    Nov 6, 2006
    #10
    Ah right, well I just received the email from apple saying my application was rejected (3 days after it was actually rejected on iTunes Connect) and I finally managed to download application loader again to give it another try and it seems to have worked... my application is back 'In Review', sigh...

    How long did it take after you resubmitted for yours to get approved?

    -Ross
     
  11. macrumors regular

    Joined:
    Jul 30, 2008
    #11
    I'm now having the same problem as well. Uploaded the app through the app loader and got a message saying it was successful, but itunes-connect still says waiting for upload. Do i need to give it a few hours to change status or should I write apple and ask for help?
     
  12. macrumors regular

    Joined:
    Nov 6, 2006
    #12

    Mine only seemed to work after I got the email saying my app was rejected... have you recieved that yet? All attempts before then said it was successfull but didn't update in ITC. After I got the email and tried it updated in a matter of minutes...

    -Ross
     

Share This Page