War 3 Specs

Discussion in 'Games' started by Macmaniac, May 17, 2002.

  1. macrumors 68040

    Macmaniac

    #1
    Here are the Specs for Warcraft 3 on the Mac.
    Macintosh® OS 9.0 or higher/ Mac OS X 10.1.3. or higher:
    400 MHz G3 processor
    128 MB of RAM
    16 MB ATI Technologies or nVidia chipset 3D video card
    700 MB HD space
    4X CD-ROM drive

    I can't wait to play it.
     
  2. macrumors 68000

    Ensign Paris

    Joined:
    Nov 4, 2001
    Location:
    Europe
    #2
    It looks like this is going to be a wicked threqual.

    I look forward to it :)

    Ensign
     
  3. macrumors 68000

    agreenster

    Joined:
    Dec 6, 2001
    Location:
    Walt Disney Animation Studios
    #3
    Man, I dont know HOW long we have been waiting for THIS one to come out. I have been drooling for a year already!

    Can you believe 700MB HD space? Yikes! Im not much of a gamer (UT and the War series are my favs) but that seems like a lot! Oh well, anything for War3
     
  4. macrumors 6502a

    macktheknife

    Joined:
    Jan 24, 2002
    #4
    You think my PowerBook can run it?

    I mean, run WarCraft 3 effectively. The processor is a G4 500 with 512 MB or RAM. Dunno about the video card. I'm going back to Windoze if I can't play it! Argh!

    j/k ;)
     
  5. macrumors 68000

    agreenster

    Joined:
    Dec 6, 2001
    Location:
    Walt Disney Animation Studios
    #5
    I dont know, but I have the 550Ti and it has an ATI Radeon with 16MB of VRAM. I think the 500 only has 8MB of VRAM. (not sure though) That may be the only thing preventing you.
     
  6. macrumors 68000

    Ensign Paris

    Joined:
    Nov 4, 2001
    Location:
    Europe
    #6
    The 400 & 500 (Original) have 8 MB of video memory (ATI RAGE 128 Mobility 2x AGP)

    Ensign
     
  7. macrumors newbie

    Joined:
    Jan 20, 2002
    Location:
    Sweden
    #7
    argh

    *screems noooooo!

    damn my stone age iMac won't run it :(
     
  8. macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 2, 2002
    Location:
    Hong Kong
    #8
    i have warcraft 3 running on a 1ghz pc with a nvidia geforce 2 mx @ 32mb...

    surprisingly laggy at times, even if textures are set low.. (my total % for other apps was only 1...)

    i can send screenshots if anyone wants :D
     
  9. thread starter macrumors 68040

    Macmaniac

    #9
    War 3

    I got my new computer for the sole purpose of playing War 3, I can't wait to get my hands on it. 700mb is not big, Diablo2 full install plus expansion is 2.4gb and 1.6gb for online install. It is hard to imagine my Performa had a 800mb HD! And that there are games bigger then its storage capacity.
     

Share This Page