warcraft 3 problems

Discussion in 'Games' started by orijinal, Aug 12, 2005.

  1. orijinal macrumors 6502

    orijinal

    Joined:
    Jun 6, 2005
    #1
    i installed warcraft 3 earlier and it worked great with my 2005fpw.

    now i am trying to play it on my laptop screen, and it is saying that it needs opengl and more drivers.

    what is going on here?
     
  2. Jimong5 macrumors 6502

    Joined:
    Jul 22, 2002
    #2
    chances are the game is still set to a res that the external monitor can use, but the PB can't do on its own. try hooking it up, turning the game res down, and then going from there.
     
  3. orijinal thread starter macrumors 6502

    orijinal

    Joined:
    Jun 6, 2005
  4. haiggy macrumors 65816

    Joined:
    Aug 20, 2003
    Location:
    Ontario, Canada
    #4
    I got the same message you did before. I tried re-installing Warcraft but nothing worked. For it to work I had to fully re-install Panther. If you can find some other way of doing it then that's great but I'm afraid there's bad news.
     
  5. orijinal thread starter macrumors 6502

    orijinal

    Joined:
    Jun 6, 2005
    #5
    i reintslaled warcraft and now it's working on the laptop.

    i am hesitant to connect it to the big display and play it on there, however.
     
  6. sambo. macrumors regular

    sambo.

    Joined:
    Jun 2, 2004
    Location:
    outback, far from the surf
    #6
    PB graphics cards tend to be "optimized" for the lappy size screen.

    no wonder you get hassles on a larger monitor..... :confused:
     

Share This Page