Weather Widget Animation?

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by illegalprelude, Oct 1, 2005.

  1. illegalprelude macrumors 68000

    illegalprelude

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Location:
    Los Angeles, California
    #1
    whatever happend to the weather widget animation? I member when they were showing off widgets before Tiger kitty came out, if it was cloudy, you would see the clouds stream infront of the sun or moon and such. well its night, its cloudy, i see both but no little cool animation. I know my card is good enough, radeon 9600. nothing earth shattering but can support a animation like that lol or so i hope.
     
  2. mcmillan macrumors 6502

    Joined:
    Jul 4, 2004
    #2
  3. EricNau Moderator emeritus

    EricNau

    Joined:
    Apr 27, 2005
    Location:
    San Francisco, CA
    #3
    WOW, that is so cool! I think I'm going to move somewhere that gets all of that weather, I had no idea they had all of those graphics for all of that weather.
     
  4. Vader macrumors 65816

    Vader

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Location:
    St. Louis, MO
    #4
    When I put in nowhere for the city, it says not found and won't let me use it.
     
  5. EricNau Moderator emeritus

    EricNau

    Joined:
    Apr 27, 2005
    Location:
    San Francisco, CA
    #5
    Ignore the message that says "No cities found" and just hit "Done." When it flips over, even if it still displays your old (real) city, just hold down both command (apple) & option and start clicking on it.
    Hope this helps.
     
  6. Vader macrumors 65816

    Vader

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Location:
    St. Louis, MO
    #6
    Ok thanks.
    It also appears that I was pressing the wrong buttons, I hit control option instead of coman(Apple) option.
     
  7. jimsowden macrumors 68000

    jimsowden

    Joined:
    Sep 6, 2003
    Location:
    NY
    #7
    I'm sorry, but
    That is the stupidest thing i've ever heard. Why would you say such a dumb thing?
     
  8. Vader macrumors 65816

    Vader

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Location:
    St. Louis, MO
    #8
    Excuse me!?

    Why would you come into this thread and post that for absolutely no reason!?!?!
     
  9. DJY macrumors 6502a

    DJY

    Joined:
    Dec 20, 2003
    Location:
    Canberra AUST
    #9
    I had no idea that you could scroll through the various weather icons!
    That was great! I will never get to see many of those weather icons though here in Canberra.
     
  10. killuminati macrumors 68020

    killuminati

    Joined:
    Dec 6, 2004
    #10
    Agreed. see the irony?
     
  11. illegalprelude thread starter macrumors 68000

    illegalprelude

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Location:
    Los Angeles, California
    #11
    ahhh thats super cool! too bad all of them are not animated then, they look superb and I think a gif file built into all would have got the job done? not sure but thanks for the links and trick, lol too bad I live in LA. ill only see the sunshine lol

    oh, i was trying to be cute for you. guess it didnt work :rolleyes:
     
  12. IJ Reilly macrumors P6

    IJ Reilly

    Joined:
    Jul 16, 2002
    Location:
    Palookaville
    #12
    You don't need to reset the city to make this work. Just cmd-opt click. This resets the city to "nowhere." But I can't find any way of resetting to a real city without closing the widget and starting fresh.
     
  13. DJY macrumors 6502a

    DJY

    Joined:
    Dec 20, 2003
    Location:
    Canberra AUST
    #13
    I clicked on the "i' and retyped my city in... hit enter so it validated...
    then voila hit DONE, and all was back.
     

Share This Page