Weather Widget not working

Discussion in 'OS X' started by icloud, Jun 13, 2005.

  1. macrumors 6502

    icloud

    Joined:
    Feb 15, 2005
    #1
    Im from canada and for some reason over the past couple days ive been experiencing more and more trouble with the weather widget

    Can any of you test or confirm this...

    Sample cities
    Edmonton, Alberta
    Banff, Alberta
    Calgary, Alberta
    Vancouver, British Columbia
    Kelowna, British Columbia

    And let me know?
     
  2. macrumors 68000

    Sharewaredemon

    Joined:
    May 31, 2004
    Location:
    Pitch forking mulch in Nova Scotia, Canada
    #2
    Hi

    I'm having a similar problem, cities I used to have for the Weather
    New Glasgow Nova Scotia
    and Amherst Nova Scotia

    are no longer available.

    Weather widget can't find them.

    This is odd as I used to have them.

    Anyone know anything that can help?

    I tried those cities, and the Widget didn't change to them. It stayed on the one that came up when I opened it.
     
  3. thread starter macrumors 6502

    icloud

    Joined:
    Feb 15, 2005
    #3
    I checked the apple support dashboard discussion forum and it appears weather is out for most of the WORLD except for the US (ill hold my tongue here)...so we just need to wait it out
     
  4. macrumors 6502a

    Joined:
    May 22, 2005
    Location:
    Bristol, UK
  5. Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #5
    Down in Australia too. :(

    By the way, I couldn't have thought of a more appropriate original poster for this topic. :D
     
  6. macrumors 6502a

    kwajo.com

    Joined:
    Jul 17, 2002
    Location:
    Bay of Fundy
    #6
    same over here in New Brunswick. Saint John stopped working, i switched to Fredericton as a shoddy substitute, but it stopped too, now not even Moncton works (not that I'd want their weather anyway :p )
     
  7. macrumors 68000

    Sharewaredemon

    Joined:
    May 31, 2004
    Location:
    Pitch forking mulch in Nova Scotia, Canada
    #7

    Thanks, I guess I should have checked there first.

    But we are so quick to answer each others questions!
     
  8. Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #8
    Why is their website (linked directly from Dashboard) showing me my weather but my widget isn't? Do they run off different servers or something?
     
  9. macrumors 68000

    Sharewaredemon

    Joined:
    May 31, 2004
    Location:
    Pitch forking mulch in Nova Scotia, Canada
    #9
    Good question... I wonder why weather is down everywhere but the US too.
    I wonder if it's worth my time browsing through the forums at Apple.com
     
  10. Moderator emeritus

    Mitthrawnuruodo

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Location:
    Bergen, Norway
    #10
    Bergen, Norway is down, too... :mad:

    It finds Oslo, Norway instead. Not very helpful as the weather in Oslo and Bergen aren't even similar... :rolleyes:

    Edit: Well, when I go to accuweather it finds Bergen... must be some sort of DNS error, or something... good thing Meterologist still works so I know which weather it is outside my living room window... :p
     
  11. macrumors member

    ZaniCWB

    Joined:
    Mar 16, 2004
    Location:
    Brazil
  12. macrumors 68020

    killuminati

    Joined:
    Dec 6, 2004
    #12
    I thought it was a problem on my end because it worked fine for me to go to their site. Now I will actually have to get out of my chair and look out the window :(
     
  13. macrumors 6502a

    Nickygoat

    Joined:
    Dec 11, 2004
    Location:
    London
    #13
    Starting to go back up - I can get Denmark, but not London or Spain. Like Killuminati I'm gonna have to look out the window (not for Spain though) :(
     
  14. macrumors 68020

    killuminati

    Joined:
    Dec 6, 2004
    #14
    Yay, mine (Vancouver, Canada) is back up again. It has been down for the last 3 days.
     
  15. macrumors 604

    MacsRgr8

    Joined:
    Sep 8, 2002
    Location:
    The Netherlands
  16. macrumors newbie

    Joined:
    Jun 14, 2005
    #16
    Hi, Could you tell me how do you make these little APPLE in the end of text?
    Thanks!
     
  17. macrumors 68000

    Sharewaredemon

    Joined:
    May 31, 2004
    Location:
    Pitch forking mulch in Nova Scotia, Canada
    #17

    Yup type these character without spaces in your post

    & # 6 3 7 4 3 ;

    They will give you this:

     
  18. macrumors 68020

    killuminati

    Joined:
    Dec 6, 2004
    #18
    I thought you could just do option+shift+k

    it works for me ?

    EDIT: Doesn't seem to work after submit the post. So just ignore this
     
  19. Moderator emeritus

    Mitthrawnuruodo

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Location:
    Bergen, Norway
    #19
    Back OT... ;)

    Now it seems to display the correct weather for Bergen, Norway, but it doesn't find/validate it as a location... :confused:
     
  20. Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #20

    Same here. Well, at least it's working, even if it doesn't know it is... :rolleyes:
     
  21. Moderator emeritus

    Mitthrawnuruodo

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Location:
    Bergen, Norway
  22. Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #22
    Has anyone else noticed that it's been down over the past few hours again? I was just wondering if it's just me.
     
  23. macrumors 68020

    killuminati

    Joined:
    Dec 6, 2004
    #23
    Yep its just you :)
     
  24. macrumors regular

    Joined:
    Apr 30, 2004
    #24
    Mine's been down too :(

    Winnipeg

    Edit: actually I just had to reenter the details. Instead of Winnipeg, Manitoba it's now Winnipeg, Canada (MB)
     
  25. Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #25
    Mine's back up now but it's been on and off over the past few weeks. Probably just server issues or something. :rolleyes:
     

Share This Page