Web links don't work initially?

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by jmeche3, Dec 2, 2004.

  1. jmeche3 macrumors newbie

    Joined:
    Nov 28, 2004
    #1
    Hi. I am having a bit of a problem. When I click web links in firefox, a lot of times I'll get a firefox "page cannot be found" popup dialog then I just click a second time and it works fine. This never happened on my PC laptop. I was wondering if it was problem with airport or maybe Mac Firefox. Anyone else having this problem? I didn't use safari long enough to see if this happens...but my friend (who got the save 12 in. PB and setup as me) says he has that problem with safari and firefox.

    John Meche
     
  2. edesignuk Moderator emeritus

    edesignuk

    Joined:
    Mar 25, 2002
    Location:
    London, England
    #2
    Call your ISP or visist their website and get their DNS server IP address(es), then manually input these in to your network prefs.
     

    Attached Files:

    • dns.jpg
      dns.jpg
      File size:
      68 KB
      Views:
      33
  3. ryan42 macrumors 6502

    ryan42

    Joined:
    Dec 3, 2003
    Location:
    Near Houston, TX
    #3
    This happens all the time with me in safari. and my DNS are good
     
  4. dotnina macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 19, 2004
    #4
    Does that mean you already called your ISP? If you haven't, call them. The problem stems from a bug in a recent release of OS X.

    Giant thread on the matter:
    http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=97401
     
  5. Chip NoVaMac macrumors G3

    Chip NoVaMac

    Joined:
    Dec 25, 2003
    Location:
    Northern Virginia
    #5
  6. Chip NoVaMac macrumors G3

    Chip NoVaMac

    Joined:
    Dec 25, 2003
    Location:
    Northern Virginia
    #6

Share This Page