Web pages show up blank

Discussion in 'Community Discussion' started by mac 2005, Feb 13, 2006.

  1. mac 2005 macrumors 6502a

    mac 2005

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Location:
    Chicago
    #1
    Recently, I've started getting blank pages in Internet Explorer :eek: that should be established corporate sites.

    Example Linkety

    Is anyone else getting a site?

    I run a firewall but it usually tells me if a popup is being blocked. I get no indication that the pages are loading or that there is a problem. Just a blank page.
     
  2. steelphantom macrumors 6502a

    steelphantom

    Joined:
    Oct 15, 2005
    #2
    It loaded fine for me in Camino. It's an entirely flash-based site; you might not have the flash plugin configured correctly or even installed in your browser. Also, this doesn't seem like the best place for this sort of question.
     
  3. Maxwell Smart macrumors 6502a

    Maxwell Smart

    Joined:
    Jan 29, 2006
    #3
  4. nbs2 macrumors 68030

    nbs2

    Joined:
    Mar 31, 2004
    Location:
    A geographical oddity
    #4
    At work, using IE on XP, site is loading fine (after the redirect). I really wish our SAs would let up use Firefox...
     
  5. floriflee macrumors 68030

    floriflee

    Joined:
    Dec 21, 2004
    #5
    If it still doesn't come up with a redirect do you at least have the latest flash player? Are you getting any error icons at the bottom of the browser?
     
  6. mac 2005 thread starter macrumors 6502a

    mac 2005

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Location:
    Chicago
    #6
    Thanks for the constructive answers. I think it's a problem with my browser settings -- maybe because of the redirect? - because the site works just fine on Safari.
     
  7. WildCowboy Administrator/Editor

    WildCowboy

    Staff Member

    Joined:
    Jan 20, 2005
    #7

    Attached Files:

Share This Page