Weird Issue in System Preferences

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by HermanTheGerman, Feb 17, 2007.

  1. HermanTheGerman macrumors member

    Joined:
    Apr 24, 2006
    #1
    Take a look at Quicktime's icon. :eek: How did that happen and how do I get rid of it? :confused:

    I have already tried restarting, repairing permissions and reinstalling Quicktime (after deleting it).
     

    Attached Files:

  2. tombarnes macrumors 6502

    tombarnes

    Joined:
    Feb 26, 2006
    Location:
    Cornwall, United Kingdom
    #2
    This happened to me and I am aware it has happened to quite a few other people. In my case, it disappeared after a couple of weeks without me doing anything. Mac OS X 10.4.9 should be out imminently, so hopefully there is a fix in the update for this issue.
     
  3. dllavaneras macrumors 68000

    dllavaneras

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Location:
    Caracas, Venezuela
    #3
    :confused: That's odd. I've never seen that on PPC macs. Are you using Intel?
     
  4. leodavinci0 macrumors 6502

    Joined:
    Jan 26, 2006
    #4
    It happened to me too. Mine also fixed itself within a couple days. I have a PPC mac btw.
     
  5. burgen macrumors newbie

    Joined:
    Jan 9, 2007
    #5
    I have the same issue after the recent apple update, I found a solution on internet though:

    go to /Users/HomeDirectory/Library/Caches/

    delete:
    com.apple.preferencepanes.cache
    com.apple.preferencepanes.searcindexcache

    That is it!
     
  6. Eraserhead macrumors G4

    Eraserhead

    Joined:
    Nov 3, 2005
    Location:
    UK
  7. HermanTheGerman thread starter macrumors member

    Joined:
    Apr 24, 2006
    #7
    Thanks... That did it.

    How come I have never seen that? :eek:

    It's an Intel in my case, running 10.4.8. :apple:
     

Share This Page