Weird Safari problems please help

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by jwollmann803, Jul 25, 2004.

  1. jwollmann803 macrumors newbie

    Joined:
    Jul 25, 2004
    #1
    Everytime I use one of the arrow cursor keys my safari unexpectablly quits. It only happens on safari. A lot of commands dont work with my safari either, such as command+V to paste.
    I have no idea whats wrong but cant think of anything to do
     
  2. jwollmann803 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 25, 2004
    #2
    also this just started happenning after i installed new ram, but the ram is from my friends and it worked fine on his. I reinstalled safari and it still happens.
     
  3. MisterMe macrumors G4

    MisterMe

    Joined:
    Jul 17, 2002
    Location:
    USA
    #3
    The obvious workaround is to remove the new RAM. However, are your computer and your friend's computer the same model? If they are not, then you cannot expect them to exchange RAM without consequences. If you want to add new RAM to your computer, you need to follow the guide found in the catalog or on the web site of any RAM vendor that caters to Macs.
     
  4. jsw Moderator emeritus

    jsw

    Joined:
    Mar 16, 2004
    Location:
    Andover, MA
    #4
    Dumb question, but do you see the problem if you remove the RAM? If not, there's your answer. If so, do you have AppleCare? This would be a good question for them.
     
  5. jwollmann803 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 25, 2004
    #5
    i took out the ram and the problem still happens, i was just stating that it was the last thing i did to the computer. Also i noticed that none of the command + key options work such as closing a window or quitting the program. But this is only for safari, any other suggestions?
     
  6. jsw Moderator emeritus

    jsw

    Joined:
    Mar 16, 2004
    Location:
    Andover, MA
    #6
    Have you tried deleting the prefs for Safari, or at least (better idea) moving them out of [home]->Library->Preferences to check the behavior afterward?

    BTW, which OS? Panther or Jaguar?

    And did you fetch Safari from Apple or a CD?
     
  7. donniedarko macrumors regular

    Joined:
    Jan 1, 2004
    Location:
    Los Angeles
    #7
    I ahd goofy stuff going down with my Safari as well. I called applecare, did disk permission then a 'disk' diagnostic, nothing worked. Removed Plist, did it all. Got so pissed I did a reinstall of OS. Things are sweet and I noticed that things work even better with the combo instal of 10.3.4 (?). Sorry but that is what I did. good luck
     
  8. jwollmann803 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 25, 2004
    #8
    I tried moving them out and still the problem occurs. i got safari from apple not a cd. I have 10.2.8, do u think panther or jaguar would rid me of this problem?
     
  9. 7on macrumors 601

    7on

    Joined:
    Nov 9, 2003
    Location:
    Dress Rosa

Share This Page