Wep Ssid

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by L A R E !, Oct 6, 2006.

  1. L A R E ! macrumors member

    L A R E !

    Joined:
    Aug 1, 2006
    #1
    How do i set this up for my network? please help:confused:
     
  2. EricNau Moderator emeritus

    EricNau

    Joined:
    Apr 27, 2005
    Location:
    San Francisco, CA
    #2
    What type of wireless router do you have?

    I should also point out that the SSID and WEP are entirely different things. What exactly do you wish to do?
     
  3. L A R E ! thread starter macrumors member

    L A R E !

    Joined:
    Aug 1, 2006
  4. EricNau Moderator emeritus

    EricNau

    Joined:
    Apr 27, 2005
    Location:
    San Francisco, CA
    #4
    OK, we'll need to know what wireless router you have.
     
  5. L A R E ! thread starter macrumors member

    L A R E !

    Joined:
    Aug 1, 2006
  6. EricNau Moderator emeritus

    EricNau

    Joined:
    Apr 27, 2005
    Location:
    San Francisco, CA
    #6
    Linksys?

    Did you install the Linksys configuration utility on your computer? If so, you can change the security settings from that application.
     
  7. L A R E ! thread starter macrumors member

    L A R E !

    Joined:
    Aug 1, 2006
    #7
    no I didnt install anything with it. i am not to sure but i think the install is for pc only.
     
  8. 2nyRiggz macrumors 603

    2nyRiggz

    Joined:
    Aug 20, 2005
    Location:
    Thank you Jah...I'm so Blessed
    #8

Share This Page