what games will vpc7 run?

Discussion in 'Games' started by knicksfan58, Sep 8, 2004.

  1. knicksfan58 macrumors member

    Joined:
    May 6, 2004
    #1
    does anyone have any idea as to the minimum system requirements of a game that vpc7 can run?
     
  2. vraxtus macrumors 65816

    vraxtus

    Joined:
    Aug 4, 2004
    Location:
    San Francisco, CA
    #2

    No one even knows if it's hardware accel enabled yet... so if it isn't it really won't run ANY games well at all.
     
  3. crazzyeddie macrumors 68030

    crazzyeddie

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    Florida, USA
    #3
    Red Alert... any other game that can run in MS-DOS.
     
  4. JOD8FY macrumors 6502a

    JOD8FY

    Joined:
    Mar 22, 2004
    Location:
    United States
    #4
    I would think Age of Empires, Need for speed, Railrad Tycoon 2 (don't know about 3) and anything else of that sort it should run fairly well.

    Of course, it's all based on speculation...

    JOD8FY
     
  5. knicksfan58 thread starter macrumors member

    Joined:
    May 6, 2004
    #5
    does anyone know about virtua tennis? would it run that?
     
  6. pgc6000 macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 12, 2004
  7. kirk26 macrumors 6502a

    kirk26

    Joined:
    Jun 21, 2003
    Location:
    West Virginia
    #7
    I'll be happy if I can run the operating system.
     
  8. benpatient macrumors 68000

    Joined:
    Nov 4, 2003
  9. JzzTrump22 macrumors 65816

    Joined:
    Apr 13, 2004
    Location:
    New York
  10. Koree macrumors 6502

    Joined:
    Jun 19, 2004
    Location:
    Philadelphia
    #10
    Hopefully it will be pretty decent. I would like to play a few things on VPC...
     
  11. BornAgainMac macrumors 603

    BornAgainMac

    Joined:
    Feb 4, 2004
    Location:
    Florida Resident
    #11
    I run Doom 1 all the time on Virtual PC. The free O/S X version that I have doesn't have MIDI music so it isn't as fun. Doom 1 and Command & Conquer series was the most played games I ever had. Red Alert doesn't work on XP so I should try it on my Mac with VPC.
     

Share This Page