Whats going on here?

Discussion in 'Mac OS X Lion (10.7)' started by Dewroo, Apr 16, 2011.

  1. macrumors regular

    Dewroo

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Location:
    Tilton, NH.
    #1
    So my wonderful iMac is running lion, DP2 with the new upgrade,
    and before it was able to display everything correctly, with no problems.
    but now, every things going haywire.
    and it's annoying, and it's going to kill some of my productivity too.
    D;

    [​IMG]
    [​IMG]

    I've tried enabling Quartz 2D, Quartz GL, and i have fixed all permissions.
     
  2. macrumors 6502

    antmarobel

    Joined:
    May 8, 2009
    Location:
    Brasília
  3. macrumors 68000

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Location:
    Into the lungs of Hell
    #3
    Try washing it in a washing machine and drying up at 30 degree c. Maybe...
     
  4. antmarobel, Apr 17, 2011
    Last edited: Apr 17, 2011

    macrumors 6502

    antmarobel

    Joined:
    May 8, 2009
    Location:
    Brasília
  5. thread starter macrumors regular

    Dewroo

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Location:
    Tilton, NH.
    #5
    Cool. no help. not even active discussion.

    @Antmarobel
    An iMac.
     
  6. macrumors 68000

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Location:
    Into the lungs of Hell
    #6
    The only thing you would want to do is:

    An clean install as that seems weird and I have never noticed it before.

    Which iMac is that btw?
     
  7. thread starter macrumors regular

    Dewroo

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Location:
    Tilton, NH.
    #7
    It is a late 2006 iMac. look down on my signature for the details about it. so far, it's been running lion like a dream. DP2 update 1 is very fast on this machine, i must add.

    call me foolish, but i made all the wrong steps when installing lion on this Mac.

    I installed it over my SL installation, and i have not had a clean install on this machine since 2009.

    I'm very dumb. maybe i deserve this.

    I plan on finally doing a clean install, but i'd need an external hard drive to save all the data onto it first. I do not have the resources to do that. so i risk everything anyway for lion.

    but seriously, what in the OS is causing the lack of reflections and incorrect rendering. it's really bothering me.
     
  8. macrumors 68000

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Location:
    Into the lungs of Hell
    #8
    That's fine. Wait for others to confirm if there are any issues with the particular iMac. Also,
    call me foolish, but i made all the wrong steps when installing lion on this Mac.

    If that's the case, then you certainly deserve that.

    Are you a developer?

    In any case, make another partition and install SL on it.

    You should've had a back up already and shouldn't have used the already existing SL partition.

    Take it as a lesson. :cool:
     

Share This Page