When does Beta 1 expire?

Discussion in 'iOS 7' started by emckai, Jun 24, 2013.

  1. emckai
    Expand Collapse
    macrumors regular

    Joined:
    Jun 24, 2013
    #1
    Does anyone know when beta 1 expires? I might go back to Beta 1 >.>
     
  2. WhackyNinja
    Expand Collapse
    macrumors 68000

    WhackyNinja

    Joined:
    Jul 6, 2012
    Location:
    Kissimmee, FL
    #2
    Today I think.
     
  3. iBreatheApple
    Expand Collapse
    macrumors 68020

    iBreatheApple

    Joined:
    Sep 3, 2011
    Location:
    Florida
    #3
    It was previously reported that today June 24th, would be the day... July 24.
     
  4. nellyplatinum
    Expand Collapse
    macrumors member

    Joined:
    Sep 19, 2012
  5. iBreatheApple
    Expand Collapse
    macrumors 68020

    iBreatheApple

    Joined:
    Sep 3, 2011
    Location:
    Florida
    #5
    It is, you're right.
     
  6. C DM
    Expand Collapse
    macrumors Core

    Joined:
    Oct 17, 2011
    #6
    If by today everyone means July 24 (as in a month from today), then yes. :cool:
     
  7. BasicGreatGuy
    Expand Collapse
    macrumors 68040

    BasicGreatGuy

    Joined:
    Sep 21, 2012
    Location:
    In the middle of several books.
    #7
    It is.
     
  8. C DM
    Expand Collapse
    macrumors Core

    Joined:
    Oct 17, 2011
    #8
    So why go to beta 1 again?
     
  9. tymaster50
    Expand Collapse
    macrumors 68030

    tymaster50

    Joined:
    Oct 3, 2012
    Location:
    New Jersey
    #9
    Why would you possibly want to go back to beta 1?
     
  10. BasicGreatGuy
    Expand Collapse
    macrumors 68040

    BasicGreatGuy

    Joined:
    Sep 21, 2012
    Location:
    In the middle of several books.
    #10
    Let me guess. Because he thinks beta 1is too buggy? lol
     
  11. emckai
    Expand Collapse
    thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 24, 2013
    #11
    I can sense much ignorance in this community already.
    Obviously there will be bugs in BETA.

    Most likely, most of the community on MacRumors are not developers and use iOS 7 as their daily driver, which includes myself. For beta 2 there seems to be a lag issue in the SMS app which freezes the app for at least 30 seconds before the phone becomes responsive again.
     
  12. iBreatheApple
    Expand Collapse
    macrumors 68020

    iBreatheApple

    Joined:
    Sep 3, 2011
    Location:
    Florida
    #12
    Are you sending a message with vast amounts of emojis? This will freeze an iOS 6 device up as well.
     
  13. C DM
    Expand Collapse
    macrumors Core

    Joined:
    Oct 17, 2011
    #13
    Have you tried or at least considered restarting the phone, resetting some settings, or even reinstalling beta 2 before simply going back to beta 1?
     
  14. emckai
    Expand Collapse
    thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 24, 2013
    #14
    At first I thought something happened during the OTA so I decided to download Beta 2 and DFU restore my iPhone, but the issue seems to continue.

    Does it happen to you? For group messages it takes an extremely long time to open.
     
  15. emckai
    Expand Collapse
    thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 24, 2013
    #15
    I think I might have fixed the problem
    Just had to delete all my conversations in the messaging app and just start from scratch.
     
  16. rmeadejr
    Expand Collapse
    macrumors 6502

    Joined:
    Aug 25, 2009
    Location:
    San Francisco-Twin Peaks
    #16
    i hope that fixes it for you. i have to lag at all.
     
  17. emckai
    Expand Collapse
    thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 24, 2013
    #17
    Nevermind, it seems to be lagging once again. Strange.
     
  18. rmeadejr
    Expand Collapse
    macrumors 6502

    Joined:
    Aug 25, 2009
    Location:
    San Francisco-Twin Peaks
    #18
    sorry, have you tried resetting your network settings?
     
  19. emckai
    Expand Collapse
    thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 24, 2013
    #19
    Resetting the network settings probably wouldn't have changed anything, but yet again I could be wrong.

    Even though it's always painful doing this, but this time I restored back to Beta 2 without my backup. Probably a corrupt file that was causing all of this.
    So far it's working perfectly.
     

Share This Page