why cant we install 4G of ddr2 in the new MBP?

Discussion in 'MacBook Pro' started by Midgetinabikini, Nov 1, 2006.

  1. robcts macrumors regular

    Joined:
    Sep 10, 2005
  2. Midgetinabikini thread starter macrumors regular

    Joined:
    Aug 1, 2006
    #3
    and why is that? where's the problem to use 4G?
     
  3. Scottyk9 macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 18, 2004
    Location:
    Canada
    #4
  4. Midgetinabikini thread starter macrumors regular

    Joined:
    Aug 1, 2006
    #5
    thank you love :eek:

    ohh wait...
    does the MBP memory works in dual channel or not?
     
  5. PygmySurfer macrumors 6502

    Joined:
    Aug 7, 2006
    Location:
    Wellesley, ON
    #6
    Yes.
     

Share This Page