Why do videos take a hell of a long time to load?

Discussion in 'iMac' started by Captain Planet, Apr 14, 2007.

  1. macrumors 6502a

    Captain Planet

    Joined:
    Mar 24, 2007
    Location:
    Canada
    #1
    Just recently like a few days ago, I've been on youTube and I was trying to watch videos...and usually, they load quickly, but now it's just really slow...like I have to wait almost 10 minutes for like a 4 minutes video...and it does that for every video...what's wrong?
     
  2. macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 4, 2005
    #2
    Are you downloading files whilst trying to watch ?, also take this test
     
  3. thread starter macrumors 6502a

    Captain Planet

    Joined:
    Mar 24, 2007
    Location:
    Canada
    #3
    Yeah, but I used to do so when it was working well also...but now I'm noticing more and more that pretty much anything I do on the internet takes more time to load...I think the problem might be my connection.
     
  4. macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 4, 2005
    #4
    Yeah, did you take the test, if so what was your score ? and what speed is your connection supposed to be ?, when mine really slowed down it worked after unplugging the modem for 30 seconds then plugging back in, after around 15 mins it was back to normal
     
  5. thread starter macrumors 6502a

    Captain Planet

    Joined:
    Mar 24, 2007
    Location:
    Canada
    #5
    Well, the test is kind of useless...I knew there was something wrong with my speed, it's lower than it should be.
     
  6. thread starter macrumors 6502a

    Captain Planet

    Joined:
    Mar 24, 2007
    Location:
    Canada
    #6
    I'll try unplugging it...hopefully it'll work out on its own.
     
  7. thread starter macrumors 6502a

    Captain Planet

    Joined:
    Mar 24, 2007
    Location:
    Canada
    #7
    Well it seems to have helped. It's much better than before anyways...and videos are loading quicker. So I guess it was just my connection. I'm still running some downloads at the same time. I'll try it later without it...should be a tad better.
     
  8. macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 4, 2005
    #8
    that's good, if the problem persists i would contact your ISP
     

Share This Page