Wierd iMac case moving!

Discussion in 'General Mac Discussion' started by Macmaniac, Jun 29, 2002.

  1. Macmaniac macrumors 68040

    Macmaniac

    #1
    For some odd reason(I think I know why) My 700mhz G3 iMacs case has buckled. The plastic appears to have popped out of its original alinment! It makes little gaps between scetions. I can push them back together but they move apart again. I believe this is caused by the heat coming out of the CPU, since my iMac has no fan it causes the plastic to move because the plastic expands. The connetions are still fine and the machine is sturdy but it is kinda of a niggling problem to see the case out of whack. Any ideas on how to solve this?
    Look at the pic-
     

    Attached Files:

  2. mymemory macrumors 68020

    mymemory

    Joined:
    May 9, 2001
    Location:
    Miami
  3. AlphaTech macrumors 601

    AlphaTech

    Joined:
    Oct 4, 2001
    Location:
    Natick, MA
    #3
    Call Apple and tell them what is going on... Put the pic's up on your iDisk/homepage so that they can see what you mean.
     
  4. G4scott macrumors 68020

    G4scott

    Joined:
    Jan 9, 2002
    Location:
    Austin, TX
    #4
    That's odd... I don't think that a CPU would put out enough heat to buckle the plastic case... You never know, though. It may just be a defect in your iMac that was just made apparent over time...
     
  5. firewire2001 macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 2, 2002
    Location:
    Hong Kong
    #5
    it could also be from some wear and tear.. so to speak...

    im sure something like this could happen after moving it around a lot and stuff..
     
  6. AlphaTech macrumors 601

    AlphaTech

    Joined:
    Oct 4, 2001
    Location:
    Natick, MA
    #6
    There could also be a screw loose in the computer case (or in the user ;)).
     
  7. macfreek57 macrumors 6502

    Joined:
    Jan 1, 2002
    Location:
    Baton Rouge, Louisiana
    #7
    sorry
    please ignore this
    i posted on the wrong thread
    arn, how come i don't have access to delete this?
     
  8. mmmdreg macrumors 65816

    mmmdreg

    Joined:
    Apr 14, 2002
    Location:
    Sydney, Australia
    #8
    can't you just press the back button before you submit your post?
     
  9. firewire2001 macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 2, 2002
    Location:
    Hong Kong
    #9
  10. AlphaTech macrumors 601

    AlphaTech

    Joined:
    Oct 4, 2001
    Location:
    Natick, MA
    #10
    Dude, just click the edit button and then check the 'delete' button... It's VERY easy (if you have a few living brain cells to rub together :rolleyes: ).
     
  11. AlphaTech macrumors 601

    AlphaTech

    Joined:
    Oct 4, 2001
    Location:
    Natick, MA
    #11
    Here is a picture of what you want to look for....

    newbies :rolleyes:
     

    Attached Files:

  12. FelixDerKater macrumors 68000

    FelixDerKater

    Joined:
    Apr 12, 2002
    #12
    No Go Alpha Bro

    It doesn't seem to work for everybody... I put up a thread the other day and later decided I wanted to delete it but it says I don't have permission to do so. It may be different for single posts, or possibly have something to do with the number of posts one has. :rolleyes:
     
  13. cb911 macrumors 601

    cb911

    Joined:
    Mar 12, 2002
    Location:
    BrisVegas, Australia
    #13
    your iMac is just old. dump it and buy a new one.

    forget what i just said. buy a PowerBook.
     
  14. AlphaTech macrumors 601

    AlphaTech

    Joined:
    Oct 4, 2001
    Location:
    Natick, MA
    #14
    Re: No Go Alpha Bro

    It may not work for threads, but it will for posts within a thread that you put up and then want to delete...
     
  15. Macmaniac thread starter macrumors 68040

    Macmaniac

    #15
    Its not form wear or tear the computer is never moved. Maybe some wierd defect happened to my machine:( Its not serious my machines perfomance has not been hampered.
    Thank you Alpha Tech;)
     
  16. macfreek57 macrumors 6502

    Joined:
    Jan 1, 2002
    Location:
    Baton Rouge, Louisiana
    #16
    Re: Re: No Go Alpha Bro

    i can't
    i used to but now i can't
    ???
    and by the way, have a valium or something cause your breath really stinks
    ????
     

Share This Page