Wii Help

Discussion in 'Games' started by mattniles007, Jan 28, 2007.

  1. mattniles007 macrumors 6502

    mattniles007

    Joined:
    Dec 4, 2005
    Location:
    Michigan
    #1
    I have a question which may seem silly but I am new to the Mac world. I bought a Wii and a 360 this weekend. I am trying to set them up with my Mac I have an iMac 20" intel. I have followed some forums here and I think I am missing something? Do I need to buy the Airport from Apple to do this? I have a broadband connection but the Wii isn't responding any help would be greatly appreciated.:apple:
     
  2. swiftaw macrumors 603

    swiftaw

    Joined:
    Jan 31, 2005
    Location:
    Omaha, NE, USA
    #2
    What exactly do you mean by "set them up with my Mac"?

    Are you simply trying to get all them all online?

    Best way is to use a router (if you don't already have one). Doesn't have to be an airport, any router, for example d-link or linksys, will do the job.
     
  3. holamiamigos macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 10, 2006
  4. mattniles007 thread starter macrumors 6502

    mattniles007

    Joined:
    Dec 4, 2005
    Location:
    Michigan
    #4
    Yes I have a wireless connection but I think that is the problem. I think my router is not compatible with the wii. Thanks
     
  5. kretzy macrumors 604

    kretzy

    Joined:
    Sep 11, 2004
    Location:
    Canberra, Australia
    #6
    You may need to add your Wii's and 360's MAC Addresses in your routers config so that they are authorised to access the wireless network.
     

Share This Page