Will mini, and powerbook use same screen?

Discussion in 'Buying Tips, Advice and Discussion (archive)' started by imac abuser, Jul 30, 2005.

  1. imac abuser macrumors 6502a

    imac abuser

    Joined:
    Mar 1, 2004
    #1
    I have a 15" 1.5 ghz PB, and have been thinking of adding a mac mini to the mix with superdrive ect. What I want to know is can I hook the mini to my powerbook via the dvi cable (or another) and have then both work off of the same screen/keyboard/mouse? I think you can toggle something to switch between them am i wrong?

    chris
     
  2. grapes911 Moderator emeritus

    grapes911

    Joined:
    Jul 28, 2003
    Location:
    Citizens Bank Park
    #2
    You'll seed a KVM (Keyboard, Video, Mouse). Most are VGA and PS/2. You'll need to find a USB & DVI KVM.
     
  3. ITASOR macrumors 601

    ITASOR

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Location:
    Oneida, NY
    #3
    Do you mean to have the mini use the PB's screen?
     
  4. imac abuser thread starter macrumors 6502a

    imac abuser

    Joined:
    Mar 1, 2004
    #4
    yes, i want to be able to switch between the powerbook harddrive and the mac mini using the powerbooks keyboard monitor / mouse
     
  5. Counterfit macrumors G3

    Counterfit

    Joined:
    Aug 20, 2003
    Location:
    sitting on your shoulder
    #5
    Nope, the PB (and just about every other laptop out there) is not designed to work as a KVM.
     
  6. grapes911 Moderator emeritus

    grapes911

    Joined:
    Jul 28, 2003
    Location:
    Citizens Bank Park
    #6
    Guess I misunderstood your question. Sorry. And yep, they are right: You're out of luck because it can't be done.
     
  7. imac abuser thread starter macrumors 6502a

    imac abuser

    Joined:
    Mar 1, 2004
    #7
    yeah i guess I will just get that lacie dvd burner and keep using my maxtor II then for now thanks :)
     
  8. hayduke macrumors 65816

    hayduke

    Joined:
    Mar 8, 2005
    Location:
    is a state of mind.
    #8
    Um...ARD...

    What about using Apple Remote Desktop?
     
  9. Counterfit macrumors G3

    Counterfit

    Joined:
    Aug 20, 2003
    Location:
    sitting on your shoulder
    #9
    Only if you don't mind the lag and lack of certain things that accompany using VNC...

    And last time I checked, there's only one of me :p
     

Share This Page