Will Warhammer Online work on my Mac.

Discussion in 'Mac and PC Games' started by Captain Murphy, Sep 1, 2008.

  1. macrumors newbie

    Joined:
    Sep 1, 2008
    #1
    MacBook Pro
    2 Ghz Intel core duo.
    2 GB memory.
    ATY, RadeonX1600, 128MB.

    Windows XP under boot camp.

    Thanks for your answers.
     
  2. macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Cuidad de México
    #2
    Using my ability to find and read system requirements I'm going to say yes you can run it.

    Don't expect crazy high settings but you meet the minimum GPU requirements.
     
  3. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 1, 2008
    #3

    Thanks, I was wondering mostly about the graphics card. I wasn't sure it it would work with it. I know I won't be on the high-end in game graphics scale, but that doesn't bother me.
     
  4. macrumors 68040

    squeeks

    Joined:
    Jun 19, 2007
    Location:
    Florida
    #4
    i actually just built my buddy a brand new machine just so he could play this game

    Core 2 Duo E7200 2.53ghz
    3gb 1066mhz ram
    Radeon 4850

    it rox:D
     
  5. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 1, 2008
    #5
    Nice little rig. I'm excited for the game as well.
     
  6. macrumors regular

    Joined:
    Jul 10, 2008
    #6
    It'll run but you'll have to turn the detail way down - the gpu will get hit hard during RvR with the spell effects going off -

    If you don't mind turning settings way down should be ok ,
     
  7. macrumors member

    Joined:
    Aug 28, 2008
    #7
    Instead of starting a whole new thread for my simple little question, I'll just ask it here instead.

    How well do the current, best Macbook Pro's run this game? Does anyone have any experience with this game? I know it'll run it, but can all the settings be on high? As long as I'm getting over 30fps I'd be happy.
     
  8. macrumors regular

    Joined:
    Jul 10, 2008
    #8
    If you mean the current 8600m with 256 , I have Mac Pro with 128 and it chokes some with lots of players on screen in RvR battles,

    You should be able to run it ok but even with 256 you're not going to be able to put all the settings on high , my ATI 4870 PC rig handles that fine but it can even choke the 3870 in my Mac Pro at times with all the spell effects

    So you'll need to tweak the settings some and not have them bumped to high on everything
     
  9. macrumors newbie

    Joined:
    Oct 19, 2008
    #9
    Did it work?

    Hi
    Just wondering captain murphy if warhammer online did work on your mac?
    Thanks
     

Share This Page