Windows 7 on Mac Pro 1.1 with ATI Radeon 5770 HD

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by JI7, Dec 20, 2012.

  1. JI7
    macrumors newbie

    Joined:
    Dec 9, 2008
    #1
    I recently upgraded my Nvidia 7300 in my Mac Pro 1.1 to the ATI Radeon 5770 HD. It works like a champ - I can finally play Bioshock with graphics set to high. Anyway, I noticed that when I watch content on Netflix that it is very jumpy (unwatchable really). This is only when it plays in a small window but it works perfectly when I maximise the video to full screen mode. Anyone know why it does this? Is it something that can be resolved or just some incompatibility with the Mac Pro 1.1?

    I also run Windows 7 via bootcamp on my Mac Pro 1.1. After downloading the Bootcamp drivers everything works fine but the desktop does not fill the screen. Instead there is a black border perhaps 1/2 inch around the desktop. Can anyone tell me if there is a way to fix this? I originally downloaded and installed the CCC and drivers for Windows 7 but this didn't work and the system wouldn't even detect the card - it was still displaying the Nvidia card for some reason so I got rid and downloaded and installed the ones for Bootcamp even though it specified that they were for Mac Pros from 2007 on and I believe the 1.1 is from 2006. Any help would be much appreciated.
     
  2. JI7
    thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 9, 2008
    #2
    Okay, nevermind about the issue with the desktop displaying smaller than the screen when running in Windows 7 because I just had a play around with my settings and discovered the solution - GPU scaling needed switching on and then adjusting.
     

Share This Page