Winebottler Question

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by quincy819, Dec 27, 2012.

  1. quincy819, Dec 27, 2012
    Last edited by a moderator: Dec 28, 2012

    macrumors newbie

    Joined:
    Dec 26, 2012
    #1
    Hello,
    I have a really quick question.
    I have created a prefix for a game and I accidentally chose the wrong exe to launch when I start up the application. There were several exes to chose from and I picked the wrong one. Is there any way to change the exe that the application runs? Any help would be appreciated!
    Thank you in advance,
    Quincy819
     
  2. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 26, 2012
    #2
    Can I please get an answer to this? It's been like 50 days.
     
  3. macrumors regular

    Joined:
    Dec 10, 2011
    #3
    I don't know wine bottler, I use Wineskin and if I keep pressed command or apple key (don't remember precisely) I can change option and exe to launch
     
  4. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 26, 2012
    #4
    Thanks

    For your input, and I know I can do that, but for some reason wineskin is very tricky for me. I don't know why.
    On another note, anyone know exactly how to install .NET in a wineskin?
     

Share This Page