World Leaks?

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by bennetsaysargh, Aug 16, 2003.

  1. bennetsaysargh macrumors 68020

    bennetsaysargh

    Joined:
    Jan 20, 2003
    Location:
    New York
    #1
    I got a freaky message fromn safari just now. i was just wondering if anyone else got this.
     
  2. Powerbook G5 macrumors 68040

    Powerbook G5

    Joined:
    Jun 23, 2003
    Location:
    St Augustine, FL
    #2
    You broke the world, OMG! It's part of Apple's attempt to take over the world...see...they now want you to submit to them step by step how to destroy us all!
     
  3. Vlade macrumors 6502a

    Vlade

    Joined:
    Feb 2, 2003
    Location:
    Meadville, PA
    #3
    Weird... just curious, did anyone else try to click the OK button on it?
     
  4. MrMacMan macrumors 604

    MrMacMan

    Joined:
    Jul 4, 2001
    Location:
    1 Block away from NYC.
    #4
    Yeah I have been getting this lately... but it is also an option in the Debug Menu


    Go and add this menu to turn it off.

    :D
     
  5. bennetsaysargh thread starter macrumors 68020

    bennetsaysargh

    Joined:
    Jan 20, 2003
    Location:
    New York
    #5
    ok
    i didn't know there was an option to find leaks in the world.:p
    i turned off the check for world leaks in te debug menu.
    thanks macman.:)
     
  6. alphaone macrumors 6502

    Joined:
    Aug 12, 2003
    #6
    LOL...I read the error message on the picture and then I was trying to click the ok button on it and I was wondering why nothing was happening :rolleyes: . Man I need sleep.
     
  7. Daveman Deluxe macrumors 68000

    Daveman Deluxe

    Joined:
    Jun 17, 2003
    Location:
    Corvallis, Oregon
  8. OutThere macrumors 603

    OutThere

    Joined:
    Dec 19, 2002
    Location:
    NYC
    #8
    haha yes. I thought "uhhh whats the problem now?" and clicked the ok button. Stupid humans.
     
  9. MrMacMan macrumors 604

    MrMacMan

    Joined:
    Jul 4, 2001
    Location:
    1 Block away from NYC.
    #9
    No prob!

    :D

    Some time a word leak means data go through...
     

Share This Page