World of Warcraft and OS X 10.4.3

Discussion in 'Games' started by TheAppleofAdam, Nov 2, 2005.

  1. TheAppleofAdam macrumors newbie

    TheAppleofAdam

    Joined:
    Jul 17, 2002
    Location:
    Berkeley, CA
    #1
    I just installed the latest version of mac os x. Went on wow and man was is sluggish. FTP are just horrible. Anyone else feeling the hit?
     
  2. TheAppleofAdam thread starter macrumors newbie

    TheAppleofAdam

    Joined:
    Jul 17, 2002
    Location:
    Berkeley, CA
    #2
    btw its mac os x 10.4.3 and World of Warcraft 1.8
     
  3. Jsmit macrumors regular

    Joined:
    Sep 10, 2004
    Location:
    Boston
    #3
    No noticable WoW difference for me. I had to do a fresh install of the OS and WoW due to a kernel panic during the update resulting in a corupted OS. I don't know if any of the reinstalls resulted in abnormal preformance.
     
  4. anthonys macrumors member

    anthonys

    Joined:
    Oct 10, 2005
    Location:
    London, UK
    #4
    My copy of WOW is running fine, no changes with the 10.4.3 update..
     
  5. risc macrumors 68030

    risc

    Joined:
    Jul 23, 2004
    Location:
    Melbourne, Australia
    #5
    Same as above WoW is the same no difference at all (PM Dual G5, 6800 Ultra DDL).
     
  6. chaosbunny macrumors 68000

    chaosbunny

    Joined:
    Mar 11, 2005
    Location:
    down to earth, far away from any clouds
  7. tiselday macrumors member

    Joined:
    May 25, 2003
    Location:
    Norway
    #7
  8. ijimk macrumors 6502a

    ijimk

    Joined:
    Jun 17, 2004
    Location:
    Here
    #8
    that would make sense because i have an ATI and i am fine as well.
     
  9. HiRez macrumors 603

    HiRez

    Joined:
    Jan 6, 2004
    Location:
    Western US
    #9
    Same with me, dual 2.0 G5, Radeon 9600 Pro, 10.4.3, WoW seems fine.
     
  10. Yvan256 macrumors 601

    Yvan256

    Joined:
    Jul 5, 2004
    Location:
    Canada
    #10
    Mac mini (see specs below), all software up-to-date (OS X and WoW), everything runs fine (or as fine as it possibly can on a 32MB Radeon 9200). :rolleyes:
     
  11. Hydra macrumors regular

    Hydra

    Joined:
    May 25, 2004
    Location:
    Finland
    #11
    Ditto, running on a iBook with the same GPU. Runs as slow as always, but playable and very enjoyable.
     
  12. robo74 macrumors 6502

    Joined:
    Feb 6, 2004
    Location:
    Near Chicago
    #12
    I am having issues as well... using a Nvidia card... hopefully update will be out soon.

    Rob
     
  13. risc macrumors 68030

    risc

    Joined:
    Jul 23, 2004
    Location:
    Melbourne, Australia
    #13
    Which card? My NVIDIA 6800 Ultra DDL works fine, which cards are people having problems with?
     
  14. Ultimate-Omen macrumors member

    Joined:
    Sep 5, 2005
    Location:
    San Jose, California
    #14
    I havent noticed a difference on my ibook while playing WoW, though my boot up/log in speed seemed to have suffered after the 10.4.3 update.
     
  15. robo74 macrumors 6502

    Joined:
    Feb 6, 2004
    Location:
    Near Chicago
    #15

    My card is a nvidia ti 4600 128mb.


    I havent been back on since, but I will try again tonight.
     
  16. Abulia macrumors 68000

    Abulia

    Joined:
    Jun 22, 2004
    Location:
    Kushiel's Scion
    #16
    No problems post-10.4.3 and WoW on my end.

    I'd remove and reinstall WoW + any plugins. I know it's a pain, but nuking it from orbit is the only way to be sure. ;)
     
  17. pat_24 macrumors newbie

    Joined:
    May 20, 2004
    Location:
    Québbec
    #17
    question on wow and powerbook (not about FPS !)

    hello,

    i run wow on my rev C powerbook 17 " and its great !

    I have a question : with a "normal" keyboard, i think you press the "Num lock "key to set your caracter to walk instead of running, but it seem that i cant do it on my powerbook ?

    is it a different key on portable, on a combinaison of key ?

    thanks for the answer
     
  18. ipwitch macrumors member

    Joined:
    Oct 20, 2005
    #18
    What kind of FPS do you guys see with your imacs?

    My are around 28-35, all video options are low, res are 1023x768.
    If i deactivate the UI i see a massive increase in ftp, around 50-70, this is tested with no addons.
    All other applications are closed, using tiger 10.4.3.
    Location are STV.
    Running on a imac isight 20", 1,5GB ram.
     
  19. Soulstorm macrumors 68000

    Soulstorm

    Joined:
    Feb 1, 2005
    #19
    no problem in my G5. Have you repaired permissions after the update?
     
  20. Bitman macrumors member

    Joined:
    Jul 18, 2002
    #20
    Not sure if a similar issue

    Off topic from WOW but I have had display problems with Blender (3D App) after 10.4.3 upgrade. Display of interface is screwy with not all elements being displayed and some interactivity with UI non functional.

    2.5Ghz G5
    4GB mem
    NVIDIA 6800 GT
    23" Cinema display
     

Share This Page