WOW on Intel Imacs

Discussion in 'Buying Tips and Advice' started by ieani, Feb 5, 2006.

  1. ieani macrumors 6502a

    ieani

    Joined:
    Jan 3, 2006
    Location:
    the states for now
    #1
    I know there is patch for the game so it can be run on intel. But that is for current users, what about new users? Do I just buy the game and then download the patch? Thanks!
     
  2. chaosbunny macrumors 68000

    chaosbunny

    Joined:
    Mar 11, 2005
    Location:
    down to earth, far away from any clouds
    #2
    Yes, you just buy the game and download the patch. Be prepared for some waiting though!
     
  3. ieani thread starter macrumors 6502a

    ieani

    Joined:
    Jan 3, 2006
    Location:
    the states for now
    #3
    Well I will not order my imac until after my vacation, so the patch should be out by end of february?
     
  4. dothog macrumors newbie

    Joined:
    Jan 17, 2006
    #4
    The UA will be included in WoW patch 1.9.3.

    (Blizzard is WAY ahead of the curve vs. other developers when it comes to supporting Intel Macs.)

    Anyhow, the UA work at Blizzard for WoW seems to be completed. This UA hasn't been released, though, because Blizzard is throwing some other stuff (bug fixes, who knows) into 1.9.3 to make it an all-around patch and not just a Mac-only UA patch.

    Some lucky Mac users (*cough*) are currently beta testing the UA of WoW. These people can tell you that, provided you have sufficient RAM (at least a gig), WoW will look fantastic on your new intel Mac.
     
  5. Josh396 macrumors 65816

    Josh396

    Joined:
    Oct 16, 2004
    Location:
    Peoria/Chicago, IL
    #5
    I think we'll be seeing the patch in the next week or two. Blizzard said it would be out by the end of January but like dothog said I'm sure they're throwing more stuff in to make it a patch for everyone. I hoping for good things because WoW runs the same right now as did on my previous G5 iMac and that's under rosetta. The patch should make it run outstanding.
     
  6. jhero macrumors 6502

    jhero

    Joined:
    Jan 10, 2005
    Location:
    Not near an Apple Store
    #6
    I'm pretty sure they'll just bundle it with 1.10
     
  7. ieani thread starter macrumors 6502a

    ieani

    Joined:
    Jan 3, 2006
    Location:
    the states for now
    #7
    Awesome thanks. Ill have the 256 card and 1.5 GB RAM so it should be run flawlessly.
     
  8. dothog macrumors newbie

    Joined:
    Jan 17, 2006
    #8
    Patch 1.9.3 tomorrow. Perhaps.

    UA will be in there.
     
  9. dothog macrumors newbie

    Joined:
    Jan 17, 2006
    #10
    Universal Application. Apparently the "binary" thing is going to the wayside.

    No link. Blizzard told beta testers of UA to remove the beta from their machine and replace it with the old PPC version before tomorrow.
     
  10. Josh396 macrumors 65816

    Josh396

    Joined:
    Oct 16, 2004
    Location:
    Peoria/Chicago, IL
    #11
    That's great news. I can't wait to see how it will run.
     
  11. dothog macrumors newbie

    Joined:
    Jan 17, 2006
    #12
    Good news: Patch with UA out this morning.
    Bad news: Servers down until 11 AM PST.

    Win some, lose some. Guess I'll be seeing the official, Intel native WoW after work.
     
  12. NeuronBasher macrumors regular

    Joined:
    Jan 17, 2006
    #13
    I will be amazed if the servers are back up at 11AM PST. The track record lately has been really really bad. Great news on the universal version of the game though, I really can't wait for my MacBook now!
     
  13. lasuther macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 13, 2004
    Location:
    Grand Haven, Michigan
    #14
    Yep, on the Mac WOW forum the UA has been confirmed for today. Can't wait to see what it does.

    lasuther
     

Share This Page