WoW TOS Broken Can't Use Game

Discussion in 'Games' started by MacEffects, Mar 29, 2006.

  1. MacEffects macrumors 6502

    Joined:
    Apr 21, 2005
    Location:
    Darkspear
    #1
    I know that there server has been down, but it installed the new patch so I click (after scrolling) Accept to the first one but then the TOS there is no text and it will not let me scroll down, therefore I can not click accept thus, I can not use the game, how can I fix this?

    Please let me know.

    Here is a picture please help the WoW Support, and Forums were NO help:

    [​IMG]
     
  2. DrStrangelove macrumors 6502

    DrStrangelove

    Joined:
    Mar 26, 2006
  3. MacEffects thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Apr 21, 2005
    Location:
    Darkspear
    #3
    WoW Support is horrible. The one time I called the guy (who knew little english) did not understand the problem and didn't help, then they were closed when I called back later, plus the Thred I posted on there didn't even show up on the Forums Also, I just found I am missing CD so I can't even reinstall I am really in a bind here - please help!
     
  4. HiRez macrumors 603

    HiRez

    Joined:
    Jan 6, 2004
    Location:
    Western US
    #4
    Don't know but I would try temporarily removing your WTF, WDB and Interface folders from the WoW folder (put them somewhere safe like on the Desktop), and restarting the game. Also try repairing permissions in Disk Utility, there seem to be some issues with that in 1.10 (let's say, for example, you didn't have the correct permissions set for WoW to be able to read the TOS text from some file).
     
  5. MacEffects thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Apr 21, 2005
    Location:
    Darkspear
    #5
    Okay, I did both... And then, after all that, its still not working it is doing the same thing, what can I do?

    Where can I/ how can I reinstall patch because I don't think the Terms were downloaded and I'd like to do it directly.
     
  6. OutThere macrumors 603

    OutThere

    Joined:
    Dec 19, 2002
    Location:
    NYC
  7. combatcolin macrumors 68020

    combatcolin

    Joined:
    Oct 24, 2004
    Location:
    Northants, UK
    #7
    MAn that hurts.

    Worse than installing an OS
     
  8. MRU macrumors demi-god

    MRU

    Joined:
    Aug 23, 2005
    Location:
    Ireland
    #8
    Noticed since the 1.10 my framerate has dropped from 45 fps, down to 30... Dirty robbin bast***s :(
     
  9. combatcolin macrumors 68020

    combatcolin

    Joined:
    Oct 24, 2004
    Location:
    Northants, UK
    #9
    My FPS has also dropped, and when i bring the map up i can't see over the maps edges, it just blacks the rest of the screen that the map dos't cover.
     
  10. Nermal Moderator

    Nermal

    Staff Member

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    New Zealand
    #10
    Mine does that too :mad:

    In your WoW folder there's a file named something like WoW-1.9.4-1.10.0-update.app, just run it to reinstall the update.
     
  11. combatcolin macrumors 68020

    combatcolin

    Joined:
    Oct 24, 2004
    Location:
    Northants, UK
    #11
    Also it takes an age for the boat map, screen to go.

    Almost been taken on a return trip back to Darkshore because of that.

    :mad:

    Note to Blizzard methinks.
     

Share This Page