wow ui mods for mac(need coordinates)

Discussion in 'Games' started by macman2790, Jan 4, 2007.

  1. macman2790 macrumors 6502a

    macman2790

    Joined:
    Sep 4, 2006
    Location:
    Texas
    #1
    is there somewhere to download mods for wow for mac. I really need the coordinates one, it would be useful.
     
  2. PlaceofDis macrumors Core

    Joined:
    Jan 6, 2004
    #2
    just about all the mods should work regardless of system.

    i prefer the CT_Mods myself. http://www.ctmod.net/
     
  3. Kernow macrumors 65816

    Kernow

    Joined:
    Sep 30, 2005
    Location:
    Kingston-Upon-Thames
    #3
    For the co-ordinates, I use the AlphaMap addon that is part of Cosmos.
     
  4. Nermal Moderator

    Nermal

    Staff Member

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    New Zealand
    #4
    I use TitanCoords (sorry, I don't have a link on hand).
     
  5. sb58 macrumors 6502a

    sb58

    Joined:
    May 14, 2006
    Location:
    Hades
    #5
    how many addons are working for the new patch? i miss auctioneer XD
     
  6. macman2790 thread starter macrumors 6502a

    macman2790

    Joined:
    Sep 4, 2006
    Location:
    Texas

Share This Page