WTF is up with Airport in 10.4.8?

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by punkmac, Jan 10, 2007.

  1. punkmac macrumors regular

    Joined:
    Jan 27, 2004
    #1
    It's just unbearable. I'm sharing my connection from my G4 iMac to a Macbook.

    Pages wont load at all(yahoo network) and very slow. I tried the network settings and everything seems to be working correctly.

    Anyone have any solutions....

    thank you!
     
  2. Reflow macrumors 68000

    Reflow

    Joined:
    Mar 30, 2005
    Location:
    NJ/PHL
    #2
    Are you using airport extreme base station or some other product?
     
  3. punkmac thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jan 27, 2004
    #3
    OS X lets you share an internet connection to other computers via ethernet airport card or firewire cable.

    It's easy to set up and has worked awesome in the past.

    My G4 iMac is wired and shares to my Macbook through its Airport Extreme card.
     
  4. Reflow macrumors 68000

    Reflow

    Joined:
    Mar 30, 2005
    Location:
    NJ/PHL
    #4
    Ok are both of them having problems loading pages? and what I was asking was what router do you use to get on the internet (linksys,belkin,symbol etc)
     
  5. punkmac thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jan 27, 2004
    #5
    sorry...

    No, the iMac is fine it's only the Macbook. I use a motorola surfboard cable modem. It's been restarted and rebooted.

    Next step would be connect the ethernet from the modem to see if it's just the Macbook....I would have done that sooner but it was in use....
     

Share This Page