Xbox 360?

Discussion in 'iMac' started by Exist2Inspire, Nov 13, 2006.

  1. Exist2Inspire macrumors member

    Joined:
    Oct 9, 2006
    #1
    Is it possible to connect an Xbox 360 to an iMac and use the display as a...well, display? If so how would it work, and where can I get the equipment!?
     
  2. Josias macrumors 68000

    Josias

    Joined:
    Mar 10, 2006
    #2
    Please! Focking search the forums! There's been 400 threads on this.

    The answer is no. The iMac does not have a video in, and though you can get it one with a FireWire device, it is way too slow, and the 360 can't connect to FireWire.

    Please, wasteland this.
     
  3. Jasonbot macrumors 68020

    Jasonbot

    Joined:
    Aug 15, 2006
    Location:
    The Rainbow Nation RSA
    #3
    eyeTV, and Josias: DEEP ANGER! just chill! It's not like the macrumors search function is good anyways!
     
  4. Exist2Inspire thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 9, 2006
    #4
    Really sorry! Didn't think to search :(

    EyeTV unfortunately doesn't support HD gaming :( And the reviews that I've read don't say too much good. That's a shame really. Have to stick to my 13" ***** TV in my room :(
     
  5. Josias macrumors 68000

    Josias

    Joined:
    Mar 10, 2006
    #5
    *cough - points to sig - cough*

    Sorry, I am just displeased with actions seeming ignorant to me.:p

    BTW, sorry Exist. I'm the one saying sorry. It doesn't say anywhere to search the forums. Yeah well, incase you ever want a cheap, good TV for 360, I would recommend the 28" Prosonic 28T47N Silver. I love it, and though it's not HD or LCD/Plasma, it looks so damn sweet. ;)
     
  6. Jasonbot macrumors 68020

    Jasonbot

    Joined:
    Aug 15, 2006
    Location:
    The Rainbow Nation RSA
    #6
    I've actually tried MRoogle before *cough, wheeze* and it's so dumb. anyone can put site:forums.macrumors.com @ the end of a google search! using this I COULDN'T find this thread. sorry it just doesn't work :D
     
  7. Josias macrumors 68000

    Josias

    Joined:
    Mar 10, 2006
    #7
    Yeah, it's poo, but better than the forum search feature.

    Anyhoo, unfortunately the iMac doesn't have a video in (which is why I'm getting an ACD:D ).

    Just so you know, teh 360 cannot connect to an ACD.:p
     
  8. Jasonbot macrumors 68020

    Jasonbot

    Joined:
    Aug 15, 2006
    Location:
    The Rainbow Nation RSA
    #8
    Aggreed :D WHy is eyeTV not good for games?
     
  9. Josias macrumors 68000

    Josias

    Joined:
    Mar 10, 2006
    #9
    Because it is made for light TV recording, not advanced High definition through put, also USB or FW (I forget which one it connects through), are really too slow for any kind of video output from the 360, and will in no way support the iMac display.;)
     
  10. Jasonbot macrumors 68020

    Jasonbot

    Joined:
    Aug 15, 2006
    Location:
    The Rainbow Nation RSA
    #10
    Someone should hack the iMac diplay for input! Not just that networky thing but hardware hacks. Dremels & stuff!
     
  11. 2Shae macrumors 6502

    Joined:
    Sep 7, 2006
    #11
    I do think that Elgato is working on a device to connect a xbox 360 or PS3 to an iMac simple because it's asked so much so there is a market for it.

    BTW I also want to connect my xbox 360 to my 24" iMac and in HD so I can get rid of my 55cm big silver box tv :rolleyes:
     
  12. Exist2Inspire thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 9, 2006
    #12
    You're not 2Shae88 from YouTube by any chance are you?
     
  13. Carniphage macrumors 68000

    Carniphage

    Joined:
    Oct 29, 2006
    Location:
    Sheffield, England
    #13
    I think this is what you are looking for

    http://www.nullriver.com/index/products/connect360

    This allows the Xbox 360 to act as a remote client to your Mac video library.

    Cool - what with Gears of War coming out.
     
  14. Exist2Inspire thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 9, 2006
    #14
    Will definitely purchase that!
     
  15. Markleshark macrumors 603

    Markleshark

    Joined:
    Aug 15, 2006
    Location:
    Carlisle, Up Norf!
    #15
    Connect 360 doesn't work for Videos does it? Just Music and Photos...

    Edit: My bad... New version with new stuff... Wee.
     

Share This Page