XP Home SP1?

Discussion in 'MacBook Pro' started by JPT, Nov 19, 2006.

  1. JPT macrumors regular

    Joined:
    May 4, 2006
    #1
    Will SP1 work with BootCamp? I don't mind the security issues, I will be upgrading to SP2 asap, I just need to get it installed and it says SP2 min :(
     
  2. balamw Moderator

    balamw

    Staff Member

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Location:
    New England
    #2
    Slipstream SP2 before installation or you'll be sorry.

    (Google it).

    B
     
  3. JPT thread starter macrumors regular

    Joined:
    May 4, 2006
    #3
    Will i be sorry because of that virus way back (and others)? Or compatability issues with the MBP or Boot Camp or something?
     
  4. balamw Moderator

    balamw

    Staff Member

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Location:
    New England
    #4
    It doesn't install right, and you can't install the drivers on it. (i.e. lack of BC compatibility)

    B
     
  5. Cattywampus_ macrumors 6502

    Joined:
    Apr 19, 2006
    #5
    The result of trying to install XP SP1 on a Mac :-

    [​IMG]
     
  6. countach macrumors regular

    Joined:
    Oct 23, 2006
    #6
    I installed the original XP (no SP) onto a Mac mini. No problems!
     
  7. 4nex macrumors member

    Joined:
    Nov 15, 2006
    #7
    SP1 will install fine and you can get drivers for the hardware BUT you can't upgrade to SP2. You get a message saying '4MB more space needed' even though there is gigs of empty space. I'm sure there must be an easy solution to the problem but slipstreaming is simple enough. I learned this the hard way.
     
  8. JPT thread starter macrumors regular

    Joined:
    May 4, 2006
    #8
    Alright, thanks guys, I looked a bit harder and found a copy of SP2 laying around... :)
     

Share This Page