xp sound driver probs on MB c2d

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by Jayson, Dec 5, 2006.

  1. Jayson macrumors newbie

    Joined:
    Dec 1, 2006
    #1
    I have installed bootcamp and everything seems fine, al the drivers installed with the driver cd ok. although the only problem ive had is with the sound. the driver that was on the driver cd was a reltek one which didnt seem to work. i have tried the sigmatel one too, to no avail. although seemed to work better then the reltek as the lil app in control panel let me turn off the digital/optical out (red light in port) ans it correctly detects if there are headphones/something plugged in.
    Anyone else haveing a problem with the c2d macbooks? or could tell me what driver they used? i putting it down to either dogie install of xp+drivers or bootcamp not been updated for c2d mb's.......will try compleate bootcamp/xp re-install but want to try alternatives first.
     
  2. gr8tfly macrumors 603

    gr8tfly

    Joined:
    Oct 29, 2006
    Location:
    ~119W 34N
    #2
    Sound generally works fine for me, with the current Apple driver. I say generally, as there are times where there is "static" clicks/pops during sound playback. Even on the startup chime.

    I was looking around for more current driver, but not much luck. It's usable the way it is, but sometimes it's annoying.
     
  3. Jayson thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 1, 2006
    #3
    well thats just it, i dont get ANY sound.....throuhg headphones or internal speakers......annoying as if i want music i have to use os x atm......
     

Share This Page