Your password has changed?

Discussion in 'Apple Music, Apple Pay, iCloud, Apple Services' started by LinMac, Jul 14, 2008.

  1. LinMac
    Expand Collapse
    macrumors 65816

    Joined:
    Oct 28, 2007
    #1
    Has anyone gotten this error when using the MobileMe service?

    The dialog comes up that my password has changed, but works immediately after entering the same password I set the service up with. I believe it is a bug, but I am just curious if anyone else has run into the same problem.
     
  2. Apple Ink
    Expand Collapse
    macrumors 68000

    Apple Ink

    Joined:
    Mar 7, 2008
  3. LinMac
    Expand Collapse
    thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Oct 28, 2007
    #3
    Are you 100% certain that it is a keychain issue?
     
  4. janph76
    Expand Collapse
    macrumors member

    janph76

    Joined:
    Oct 27, 2007
    #4
    The same thing just happened to me a few minutes ago...but when I input the password it works just fine....
     
  5. arkitect
    Expand Collapse
    macrumors 601

    arkitect

    Joined:
    Sep 5, 2005
    Location:
    Bath, United Kingdom
    #5
    It happened to me a couple times, but after I turned off Keychains Sync in MobileMe Preferences it stopped bugging me…
     
  6. riko
    Expand Collapse
    macrumors regular

    Joined:
    Feb 25, 2006
    Location:
    Glasgow area, Scotland
    #6
    Same thing is happening to me. Just need to re-enter password and the box goes away.

    Graham
     
  7. Apple Ink
    Expand Collapse
    macrumors 68000

    Apple Ink

    Joined:
    Mar 7, 2008
    #7
    99% certain!:D
     
  8. Daveoc64
    Expand Collapse
    macrumors 601

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Location:
    Bristol, UK
    #8
    I keep getting this.

    It started when I added my iPod touch to my MobileMe account. Before that, it had been working fine for several days.

    None of the Keychain stuff in that article worked. It really doesn't seem to be a problem with Keychain.
     
  9. DiamondMac
    Expand Collapse
    macrumors 68040

    DiamondMac

    Joined:
    Aug 11, 2006
    Location:
    Washington, D.C.
    #9
    I had a problem with my PW the other day

    Said it was wrong for about an hour yesterday and it scared me half to death

    I just walked away and came back a few hours later only to have it working soon thereafter
     

Share This Page