Your take on text glitch...

Discussion in 'Mac Help/Tips' started by MrMacMan, Mar 14, 2003.

  1. MrMacMan macrumors 604

    MrMacMan

    Joined:
    Jul 4, 2001
    Location:
    1 Block away from NYC.
    #1
    Um... I'm looking up something on google the page loads... in Chienese... (okay so some asian text with many diff symbols) :confused:

    Okay weird but now I'm continue working but just wanna check macrumors homepage and... um...

    That is quite a big glitch... anyway I loaded up IE and it crashed after loading what seems to be the same spacing problem... :rolleyes:

    sugestions... comments... :image below:

    :reloaded images:

    Time to help me.

    edit: 4 Look below for image. My attachment here was f'd
     
  2. scem0 macrumors 604

    scem0

    Joined:
    Jul 16, 2002
    Location:
    back in NYC!
  3. bousozoku Moderator emeritus

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Location:
    Gone but not forgotten.
    #3
    I attempted to view the screenshot but was told that the file was corrupted.
     
  4. MrMacMan thread starter macrumors 604

    MrMacMan

    Joined:
    Jul 4, 2001
    Location:
    1 Block away from NYC.
    #4
    Yes IE and Safari.


    And to your problem bousozoku I reloaded the images...

    now maybe someone can give me an answer... :rolleyes:
     
  5. MrMacMan thread starter macrumors 604

    MrMacMan

    Joined:
    Jul 4, 2001
    Location:
    1 Block away from NYC.
    #5
    What the hell is wrong with this upload???

    I upload a 116 KB file and it comes up for a download of a 0.1 kb file???

    AHHH!!! Don't tell me this is part of the glitch! :confused: :eek:
     
  6. King Cobra macrumors 603

    Joined:
    Mar 2, 2002
    #6
    Attachments can only go up to 102.4KB.

    Try reducing your image size.
     
  7. bousozoku Moderator emeritus

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Location:
    Gone but not forgotten.
    #7
    Start Preview. Open the screenshot. File>Export and save as JPEG. Upload it again as JPEG.
     
  8. MrMacMan thread starter macrumors 604

    MrMacMan

    Joined:
    Jul 4, 2001
    Location:
    1 Block away from NYC.
    #8
    If it were only that easy...
    Maybe this will. work... comeon
     

    Attached Files:

  9. MrMacMan thread starter macrumors 604

    MrMacMan

    Joined:
    Jul 4, 2001
    Location:
    1 Block away from NYC.
    #9
    YES OMG IT WORKED.

    *dies with maniacal laughter*
     
  10. King Cobra macrumors 603

    Joined:
    Mar 2, 2002
    #10
    :rolleyes: :rolleyes:

    Do you have the same choice of font selected for each browser? Also, do you have the latest version of IE and Safari (especially IE, since Safari beta v64 may be a little hard to find)?
     
  11. MrMacMan thread starter macrumors 604

    MrMacMan

    Joined:
    Jul 4, 2001
    Location:
    1 Block away from NYC.
    #11
    yes but after 3 in a row restarts and 3 in a row permission fixes... if fixed itself?

    maybe... :confused:
     

Share This Page