YouTube app somehow disappeared from my iPhone 5

Discussion in 'iPhone' started by Vell843, Dec 4, 2012.

  1. macrumors member

    Vell843

    Joined:
    Jun 20, 2011
    #1
    Ok so I did the YouTube app update today, but I just noticed that the YouTube app is not in my iPhone 5 anymore. I went to App Store and tried to redownload to my phone but, all I have is the open option and when I press that nothing happens. Now I consider myself pretty iPhone/iOS savvy and I have already done a hard and soft reset of my device. Any other suggestions?
     
  2. macrumors 6502a

    mikeydeezy

    Joined:
    Jun 15, 2010
    Location:
    MN, USA
    #2
    Search for the app in Spotlight.

    Is it there?

    If yes, comb through all of your folders. I don't mean to insult your intelligence but...you know how these things can be. :p
     
  3. thread starter macrumors member

    Vell843

    Joined:
    Jun 20, 2011
    #3
    Yes searched spotlight and I only have two folders on my phone.
     
  4. macrumors Nehalem

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #4
    Plug it to itunes and either sync it back or remove it first with itunes and then sync it back.
     
  5. macrumors 68040

    Jordan921

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Location:
    Bay Area
    #5
    That's weird. I updated both my iPhone 5 and iPad 3 and everything's fine.
     
  6. macrumors 65816

    Joined:
    Jul 29, 2012
    Location:
    Singapore
    #6
    Never hear this kind of problem before, must be some kind of bug or something. Re-download again?
     
  7. thread starter macrumors member

    Vell843

    Joined:
    Jun 20, 2011
    #7
    It will not even allow me to redownload since all store is saying that I already have it installed.
     
  8. macrumors Nehalem

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #8
    Did you try what I suggested above?
     
  9. macrumors 68040

    AlphaDogg

    Joined:
    May 20, 2010
    Location:
    Boulder, CO
    #9
    Or even a simple restart?
     
  10. thread starter macrumors member

    Vell843

    Joined:
    Jun 20, 2011
    #10
    Took someone's advise from earlier and plugged into iTunes, removed and synced and then reinstalled. I do appreciate all of the help from everyone!!
     

Share This Page