YouTube Trouble

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by CoachStall, Aug 25, 2009.

  1. macrumors 6502

    CoachStall

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Location:
    Indy
    #1
    I have a 3G on 3.0, jailbroken and cracked. Use CBW Edge.

    I can load the YouTube App, but when i try to watch a video i get the message,

    "The Server is not currently configure"

    How do i solve this problem?

    :confused:
     
  2. macrumors 65816

    uaecasher

    Joined:
    Jan 29, 2009
    Location:
    Stillwater, OK
    #2
    not sure but I think you must set date correct
     
  3. thread starter macrumors 6502

    CoachStall

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Location:
    Indy
    #3
    Set date correct?
    Where/how do i do that?
     
  4. macrumors 68000

    xlii

    Joined:
    Sep 19, 2006
    Location:
    Millis, Massachusetts
    #4
    I don't have the answer, but to isolate the problem can you access youtube and run a video if you start up youtube from safari.

    So

    safari --> www.youtube.com --> load a video

    If that works, you know it is only the youtube app that is broken on your iPhone.
     
  5. thread starter macrumors 6502

    CoachStall

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Location:
    Indy
    #5
    Thanks, i will certainly try this out!
     
  6. thread starter macrumors 6502

    CoachStall

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Location:
    Indy
    #6
    The website gives the same error message as the App does!

    :mad:
     
  7. thread starter macrumors 6502

    CoachStall

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Location:
    Indy
    #7
    WHat about a message that says "This movie format is not supported"

    Is there an update or anything else i need to get?
     

Share This Page