10.12.2 - Swipe back in Safari gesture is b0rked

Discussion in 'macOS Sierra (10.12)' started by WolfSnap, Dec 13, 2016.

  1. WolfSnap macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 18, 2012
    Location:
    SoCal
    #1
    Anyone else have issues with being able to swipe right to go back? On my computer it starts to move a few millimeters, then, stops, then looks like it starting to move again, then slides back to where I was. Frustrating...
     
  2. fisherking macrumors 603

    fisherking

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Location:
    ny somewhere
    #2
    here too, since beta 6 (the last one before the final 10.12.2); often have to be brutal with it, to get it to swipe back...
     
  3. Sital macrumors 68000

    Sital

    Joined:
    May 31, 2012
    Location:
    New England
    #3
    Doesn't even work well for me on 10.12.1. When I swipe back, the page is unresponsive for a few seconds until, I assume, it reloads. Looking forward to it being even worse on 10.12.2.

    Might be time to go back to Firefox.
     
  4. fisherking macrumors 603

    fisherking

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Location:
    ny somewhere
    #4
    i just rebooted (again since installing the 10.12.2 update today); in the last beta, was worse. anyway, seems better now...
     
  5. OldGreyGuy macrumors member

    Joined:
    Jan 14, 2014
    Location:
    Near Brisbane, Australia
    #5
    10.12.2 - Early 2015 13" MacBook Pro retina. Upgraded this morning and swiping works fine in Safari, either using the built-in Trackpad or the Magic Trackpad (old version)
     
  6. WolfSnap thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 18, 2012
    Location:
    SoCal
    #6
    OMG -- the b0rked gesture is going to cause me to return this computer. Seriously, I'm over it. Nothing fixes it, short of a reboot.

    This was fixed and working on my 2013 MBP -- why the hell can't Apple keep this bug fixed?!?
     
  7. fisherking macrumors 603

    fisherking

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Location:
    ny somewhere
    #7
    it's been fine for me since once rebooting; does it act up after a while? or??
     
  8. WolfSnap thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 18, 2012
    Location:
    SoCal
    #8
    Reset SMC, NVRAM, and it's STILL acting up. Works fine to start with, then gets b0rked within a few minutes/hours.

    I'm about ready to throw my mac out the window.
     
  9. fisherking macrumors 603

    fisherking

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Location:
    ny somewhere
    #9
    create a test admin account. try safari there. same problem? if so... it's 'global', if not, it's something to do with your account. alternately, reinstall the OS. or go to a geniusbar/call apple. or try chrome. meanwhile, do you have any 3rd-party extensions in safari? an adblocker or something?

    if you DO decide to toss it out the window, please let me know (so i can wait outside that window)...
     
  10. dictoresno macrumors 601

    dictoresno

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Location:
    NJ
    #10
    I experienced it only on IMDB.com and not on any other website. but it appears to have rectified itself now.
     
  11. photoj2754 macrumors 6502

    photoj2754

    Joined:
    Oct 10, 2013
    Location:
    Akron
    #11
    Updated yesterday and I just tried mine and it works perfectly. Running retina 5K, 27" late 2015.
     
  12. xraydoc macrumors demi-god

    xraydoc

    Joined:
    Oct 9, 2005
    Location:
    192.168.1.1
    #12
    I'm not having any trouble with swiping back a page on Safari. 10.12.2 release version. Perhaps it's an extension you're using? Just a thought.
     
  13. heytommy macrumors newbie

    heytommy

    Joined:
    Jan 24, 2017
    #13
    I am experiencing this issue as well. Any fix so far?
     

Share This Page