10.13.6 awful performance with NVidia web driver

Discussion in 'macOS High Sierra (10.13)' started by Nimmi23, May 15, 2019.

  1. Nimmi23 macrumors newbie

    Joined:
    Dec 3, 2018
    Location:
    Los Angeles
    #1
    Upgraded to 10.13.6 last week and been having graphics card performance issues ever since. Slowed down computer, ghosting of windows when dragged around desktop, very poor performance of DaVinci Resolve.

    I'm at 10.13.6 (17G7024), NVidia web driver 387.10.10.10.40.128 (released today, May 15th).

    When using default macOS Graphics Driver system performance is stellar but there's no access to CUDA cards in the Xpander breakout box (two Titan X cards) so not a solution at all.

    It used to be possible to run CUDA without the NVidia web driver but I may be wrong about that.

    Any ideas on a fix? Computer and studio are grinding to a halt.
     
  2. flowrider macrumors 603

    flowrider

    Joined:
    Nov 23, 2012
    #2
    What Mac & GPU do you have? And, yes, you understand correctly, the Nvidia Web Driver is required to run CUDA.

    Lou
     
  3. Nimmi23 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 3, 2018
    Location:
    Los Angeles
    #3
    Thanks Lou.

    I am on MacPro 5,1 with flashed GTX 780
     
  4. flowrider macrumors 603

    flowrider

    Joined:
    Nov 23, 2012
    #4
    ^^^^Hmm, I'm on 10.13.6 also. I'm running an MVC flashed GTX 1080. But, I'm running the pulled 108 driver. Performance is fine for me and CUDA is useable.

    Lou
     
  5. Nimmi23 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 3, 2018
    Location:
    Los Angeles
    #5
    I can't install any Web Driver version that isn't compatible with my build, which is 17G7024.

    OMG this is so frustrating
     
  6. flowrider macrumors 603

    flowrider

    Joined:
    Nov 23, 2012
    #6
    ^^^^The pulled 108 driver is installable in any version of 10.13.6. But, don't know if this will solve your problem.

    Lou
     

Share This Page

5 May 15, 2019