After updating to 7.0.4, the notification badge on settings still has a 1!

Discussion in 'iOS 7' started by AdamCohen13, Nov 15, 2013.

  1. AdamCohen13 macrumors member

    Joined:
    Jun 27, 2011
    #1
    Yet I am up to date on my software, anyone know a workaround?
     
  2. Dave Felix macrumors 6502a

    Dave Felix

    Joined:
    Apr 9, 2011
    Location:
    Scranton, Pennsylvania
    #2
    Did you restart the phone? I remember this happened to me a long time ago when I had the iPad.
     
  3. AdamCohen13 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 27, 2011
    #3
    Yup, and it still has it. Any thoughts on how to fix?
     
  4. white4s Suspended

    Joined:
    Nov 15, 2011
    Location:
    New Jersey
    #4
    the restart should have fixed that. Held down lock and home button until boot screen appears?
     
  5. AdamCohen13 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 27, 2011
  6. dictoresno macrumors 601

    dictoresno

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Location:
    NJ
    #6
    i had this issue on my ipad mini back on 7.0.2. when i upgraded to 7.0.3 OTA, it still didnt fix it. i tired updating via itunes, still didnt work. the only way to fix it was to restore as new. pain in the butt, but i tried literally every suggestion i found on the internet, and i searched for hours. you will most likely need to do the same.
     
  7. AdamCohen13 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 27, 2011
    #7
    What a waste man. Just wait until the next update.
     
  8. dictoresno macrumors 601

    dictoresno

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Location:
    NJ
    #8
    Won't fix it. I did the same thing, waited for 7.0.3. Once I updated, the notification stuck again. I had no choice but to restore and set up as new. I tried restoring from back up and that brought the badge back. For me, I'll never do OTA again.
     

Share This Page