All of a sudden, Safari won't load walmart.com properly

Discussion in 'OS X El Capitan (10.11)' started by dictoresno, Jun 4, 2016.

  1. dictoresno macrumors 601

    dictoresno

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Location:
    NJ
    #1
    Anyone else getting this? Used to work fine, now its not loading correctly. It is working just fine on Firefox however on the same machine. I haven't adjusted anything recently in the Safari settings or running an adblock on the page. Im updated to 10.11.6 beta (15G7b) on both my iMac and Macbook Pro.

    [​IMG]
     
  2. cynics macrumors G4

    Joined:
    Jan 8, 2012
    #2
    Is it working ok now?

    I'm on the latest public release of El Cap and its load as expected in Safari.
     
  3. colourfastt macrumors 6502a

    colourfastt

    Joined:
    Apr 7, 2009
    #3
    I'd consider the "WalMarks" site not loading a good thing.
     
  4. dictoresno thread starter macrumors 601

    dictoresno

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Location:
    NJ
    #4
    Nope. Still not working on the newest beta. Anyone else on the beta have the issue? Works fine on iOS.
     
  5. dictoresno thread starter macrumors 601

    dictoresno

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Location:
    NJ
    #5
    Unfortunately it's the only place selling an Apple Watch band 42mm in fog. So I need to use it lol.
     
  6. MysticCow macrumors 6502a

    MysticCow

    Joined:
    May 27, 2013
    #6
    I'm having multiple issues with Safari right now, especially when it comes to scrolling back to the top. It messes up the page to the point where I have to scroll down and then back up to get it functioning properly again.
     
  7. dictoresno thread starter macrumors 601

    dictoresno

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Location:
    NJ
    #7
    Does the Walmart website work? Or is it not displaying right?
     
  8. MysticCow macrumors 6502a

    MysticCow

    Joined:
    May 27, 2013
    #8
    This is in general and with multiple sites. Safari is quite indiscriminate when it comes to this.
     
  9. dictoresno thread starter macrumors 601

    dictoresno

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Location:
    NJ
    #9
    I'm just trying to decide if it's my browser or their website.
     
  10. FNH15 macrumors regular

    Joined:
    Apr 19, 2011
    #10
    Works fine for me. OS X 10.11.6.
     

    Attached Files:

  11. dictoresno thread starter macrumors 601

    dictoresno

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Location:
    NJ
  12. campyguy macrumors 68030

    Joined:
    Mar 21, 2014
    Location:
    Portland / Seattle
    #12
    FWIW, their website quit working on me a few days ago as well and I figured it out, and I'll surmise that it's your Adblock Pro extension getting in the way. For me, it's both Ghostery on my Mac and Mozilla's Focus on my iPhone - disabled them or load walmart.com without ad blockers and all is good again. FWIW...
     
  13. dictoresno thread starter macrumors 601

    dictoresno

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Location:
    NJ
    #13
    I already tried that but I'll try again
     
  14. campyguy macrumors 68030

    Joined:
    Mar 21, 2014
    Location:
    Portland / Seattle
    #14
    Don't forget to clear cookies/caches relevant to Walmart as well - I forgot to mention that earlier.
     
  15. dictoresno thread starter macrumors 601

    dictoresno

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Location:
    NJ
    #15
    Deleting the Walmart related cookies seemed to work! Thanks!
     
  16. dianeoforegon macrumors 6502a

    dianeoforegon

    Joined:
    Apr 26, 2011
    Location:
    Oregon
    #16
  17. Scary Spice macrumors regular

    Scary Spice

    Joined:
    Jul 31, 2015
    Location:
    British Columbia
    #17
    Perhaps the site is using location services, and if you are not in a trailer park the site will no longer load?
     
  18. LRHogFan macrumors newbie

    Joined:
    Jul 7, 2009
    #18
    I don't know why I care, but I am having this same problem and tried everything I know to get it to work. Not a site I normally visit but was price checking some stuff and now it just bothers me because it should work. Works fine for me on Chrome and Firefox.
    --- Post Merged, Nov 25, 2016 ---
    Well, after posting and going back and deleting more cookies and website data, it finally opened correctly. Please disregard.
     
  19. dictoresno thread starter macrumors 601

    dictoresno

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Location:
    NJ
    #19
    Yea deleting all cookies and website data fixes it for the most part. Only damn website it happens on.
     
  20. meagain macrumors 68030

    Joined:
    Nov 18, 2006
    #20
    I cannot load Walmart OR Container Store. Any ideas? I deleted cookies and cleared cache to no avail. I have zero extensions, etc.
     
  21. sartor macrumors newbie

    Joined:
    Nov 8, 2007
    #21
    I am also stumped.. Deleted cookies as instructed, and cleared history.. Unsure what else to do.. Walmart only website that will not load correctly.. any help appreciated.. thanks!!
     
  22. dictoresno thread starter macrumors 601

    dictoresno

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Location:
    NJ
    #22
    Erase all cookies and cache. You may be missing some that are walmart related.
     
  23. meagain macrumors 68030

    Joined:
    Nov 18, 2006
    #23
  24. sartor macrumors newbie

    Joined:
    Nov 8, 2007
    #24
    OMG! THAT WORKED!!!!!!!!!!! I can't believe it! Thanks!

    I used the in terminal as directed: "OS X 10.12 Sierra

    To delete both OCSP and CRL cache in OS X 10.12, open a terminal and run the following command:
    sqlite3 ~/Library/Keychains/*/ocspcache.sqlite3 'DELETE FROM ocsp;'"
     
  25. theHac macrumors newbie

    theHac

    Joined:
    Apr 4, 2017
    #25
    --- Post Merged, Apr 4, 2017 ---
    I had the same issue until I updated the Oracle Java.
     

Share This Page