Any way to have TV signal play on iMac screen?

Discussion in 'iMac' started by JoshJosh117, Feb 24, 2009.

  1. JoshJosh117, Feb 24, 2009
    Last edited: Feb 17, 2016
  2. robbieduncan Moderator emeritus

    robbieduncan

    Joined:
    Jul 24, 2002
    Location:
    London
    #2
    An EyeTV product from Elgato? No idea if there is one suitable for Directv, we don't have that in the UK...
     
  3. JoshJosh117, Feb 24, 2009
    Last edited: Feb 17, 2016

    JoshJosh117 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Nov 8, 2007
  4. robotartfashion macrumors 6502

    Joined:
    Jan 1, 2009
    Location:
    Phoenix, AZ
    #4
    depends on what you're doing with them

    my eyetv hybrid "works" with directv

    it can't control the box but I have the signal input form the box through the s-video in on the hybrid and I record shows all the time

    I just set the directv box to change to a show when i want to record it

    and then set a manual recording for the eyetv

    it's not seamless but it works just fine
     
  5. harry454 macrumors 6502

    Joined:
    Sep 13, 2007
    #5
    my eyetv is great only for digital not for cable analog connections
     
  6. JoshJosh117, Mar 28, 2009
    Last edited: Feb 17, 2016

    JoshJosh117 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Nov 8, 2007

Share This Page