Anyone else's iPhone off by 10 minutes today?

Discussion in 'iPhone' started by chrono1081, Oct 2, 2012.

  1. chrono1081 macrumors 604

    chrono1081

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Location:
    Isla Nublar
    #1
    Hi guys,

    Today I noticed my iPhone (ATT) was off by 10 minutes even though the time is set to set automatically. I was wondering if anyone else had this happen?

    Turning set time automatically on and off again didn't fix it, I had to go into the settings, manually set the time, and then I could turn back on "Set automatically" and it worked.
     
  2. MacDawg macrumors P6

    MacDawg

    Joined:
    Mar 20, 2004
    Location:
    "Between the Hedges"
    #2
    No problems here with the time (Eastern) on my iPhone 5, iOS 6
     
  3. SR71 macrumors 68000

    Joined:
    Jan 12, 2011
    Location:
    Boston, MA
  4. FieldingMellish Suspended

    Joined:
    Jun 20, 2010
  5. SandboxGeneral Moderator

    SandboxGeneral

    Staff Member

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Location:
    Orbiting a G-type Main Sequence Star
    #5
    That's odd. Both my iPhone and iPad are fine. Maybe the cellular tower in your area is/was messing it up.
     
  6. 3rd Rock macrumors 6502

    Joined:
    Aug 10, 2012
    Location:
    Over here
    #6
    Did a Google search and could find no issues by other owners with the time on the iphone 5 thus far. You are the first so far. ;)
     
  7. paulisme macrumors 6502

    Joined:
    Dec 15, 2008
    Location:
    Charleston, SC
    #7
    You didn't hitch a ride with a crazy guy driving a DeLorean this morning, did you?
     
  8. Abandoned macrumors newbie

    Joined:
    Sep 18, 2012
  9. chrono1081 thread starter macrumors 604

    chrono1081

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Location:
    Isla Nublar
    #9
    As a matter of fact I did...:p

    Oh no you don't! No coining -gate terms! :p

    Looks like we're the only ones! No one at work had the same issue.

    I forgot to post I'm an iPhone 4S, ATT, Pennsylvania.
     

Share This Page