Anyone have Verizon FIOS experiencing slow speeds with Youtube?

Discussion in 'Community Discussion' started by bmt134, Feb 25, 2013.

  1. bmt134 macrumors 6502

    Joined:
    Dec 6, 2012
    #1
    This issue has been going on for about week for me. Extremely frustrating and looking at Verizon's FB page, other people are having trouble. Was wondering if this is a Verizon problem or a Youtube problem.
     
  2. SactoGuy18 macrumors 68020

    SactoGuy18

    Joined:
    Sep 11, 2006
    Location:
    Sacramento, CA USA
    #2
    According to YouTube's help page, try clearing the browser cache and see if that helps. I was having similar problems but clearing the cache fixed it. :)
     
  3. bmt134 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Dec 6, 2012
    #3
    This problem persists regardless of the browser I use.
     
  4. i4Collin macrumors regular

    Joined:
    Apr 4, 2011
    Location:
    Maryland
    #4
    I have FiOS and am experiencing extremely slow speeds. Thinking of trying this
     
  5. koolrosh macrumors newbie

    koolrosh

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Location:
    MD
    #5
    I have been having this same issue as well, I'm on a MBP and generally use chrome or firefox. I have noticed it buffers at a quicker pace in safari.
     
  6. thatoneguy82 macrumors 68000

    thatoneguy82

    Joined:
    Jul 23, 2008
    Location:
    Beach Cities, CA
    #6
    Yeah, I noticed this also. My service is 50/25 and speedtest shows that I am getting those speeds. Anyway, the YouTube problems happen more when watching a HD video.
     
  7. DamnDJ macrumors regular

    DamnDJ

    Joined:
    Feb 17, 2003
    Location:
    Denver, CO
    #7
    I don't know much about Verizon FIOS, but throttling of YouTube is pretty common. Perhaps this is the reason?
     
  8. thatoneguy82 macrumors 68000

    thatoneguy82

    Joined:
    Jul 23, 2008
    Location:
    Beach Cities, CA
    #8
    Hmm.. I don't think that's the reason. I may be wrong though since I don't understand throttling anything when it comes to home internet. I use it heavily for video streaming. Practically everything I watch is through my ATV via Hulu, Netflix, etc.

    Anyway, my service went dead for ~24 hours. I assumed it was an outage. It didn't go back up. I called them and it wasn't an outage, so they "reset" my account. Everything has been smooth since then. I can stream HD video streams from multiple devices without a hiccup, even at "peak" hours.
     
  9. bmt134 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Dec 6, 2012
    #9
    Speeds are slowly getting better, but not as fast as it once was or should be. :mad:
     

Share This Page