Asus MX279H - rMBP connect via HDMI ...snow, won't work...any ideas ?

Discussion in 'MacBook Pro' started by udflyer, Apr 4, 2015.

  1. udflyer macrumors 6502

    Joined:
    Jan 3, 2011
    #1
    I wanted to add a 2nd monitor to my MBP docked situation.

    Went with this Asus and will not connect via the HDMI--> HDMI connection,

    Snow, Snow, Snow....

    My primary monitor is connected via display port to DVI connection.

    Any ideas ?????


    TIA
     
  2. NT1440 macrumors G4

    NT1440

    Joined:
    May 18, 2008
    Location:
    Hartford, CT
    #2
    "Snow" shouldn't show up at all using a digital connection. Are you sure the monitor isn't selecting the VGA connection? :confused:
     
  3. udflyer thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jan 3, 2011
    #3
    Agreed, nope it is on HDMI 1 which is where cable is plugged.

    As soon as I connect it I see the Mac screen for a brief moment with electrical type dots, then goes to snow.
     
  4. NT1440 macrumors G4

    NT1440

    Joined:
    May 18, 2008
    Location:
    Hartford, CT
    #4
    Do you have the ability to change the refresh rate on the HDMI output? Perhaps its on a different rate than the monitor uses?
     
  5. JTToft macrumors 68040

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Location:
    Aarhus, Denmark
    #5
    - Have you tested other inputs on the monitor or the same output from your MBP with other monitors? That could help determine where the problem is.
     
  6. udflyer thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jan 3, 2011
    #6
    Must be the monitor, tested exact same cable and input from my working monitor... bummer.....back to best buy
     

Share This Page